Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Drąsioji Miley Cyrus dar geba nustebinti: festivalyje akį traukė itin atviru rūbu

Savaitgalį Amerikoje įvyko ilgai lauktas „iHeartRadio Festival 2020“ muzikos renginys, kurio metu žvaigždės demonstravo ne tik išskirtinius pasirodymus, bet ir akį traukiančius apdarus. Tačiau tarp pasirodžiusių garsenybių bene labiausiai išsiskyrė dainininkė Miley Cyrus (27), festivaliui pasirinkusi gana rizikingą ir vietos fantazijai beveik nepaliekančią aprangą.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / Organizatorių nuotr.

Ne vienerius metus gerbėjus pribloškiančiais aprangos pasirinkimais žavinti Miley Cyrus nenuvylė jų ir šįkart. Dar pasirodymo išvakarėse akies krašteliu ji leido pažvelgti į tai, kas vėliau pakerėjo ir muzikos festivalio žiūrovus.

115 mln. ištikimiausių M.Cyrus instagramo paskyros sekėjų išvydo seksualią nuotrauką, kurioje atlikėja įsiamžinusi su permatoma glaustinuke.

Regis, daugeliui gerbėjų ši fotografija atėmė žadą, nes Miley netrukus sulaukė gausių komplimentų už tokį aprangos pasirinkimą.

Kitą dieną po nuotraukos pasirodymo viešojoje erdvėje taip apsirengusi M.Cyrus lipo ir į festivalio sceną.

Miley Cyrus pasirodymas festivalyje:

VIDEO: Miley Cyrus - Heart Of Glass (Live At IHeartRadio Music Festival 2020)

Kaip rašo „E! Online“, šį juodą „katės“ kostiumą kūrė dizaineris Thierry Muglerio, o prie jo priderino masyvius papuošalus – deimantais puoštus karolius, apyrankes bei žiedus. Prie merginos įvaizdžio prisidėjo ir Bradley Kennethas, kuris socialiniame tinkle paragino atkreipti dėmesį į merginos aprangą puošiančius perlus.

Gerbėjų dėmesį traukė ir raudonas Miley lūpdažis bei blizgantys akių šešėliai, kurie užbaigė visą šį išskirtinį derinį.

Tiesa, tai nėra pirmas kartas per pastaruosius mėnesius, kai Miley gerbėjams pademonstravo savo ekstravagantišką įvaizdį. Dainos „Mother's Daughter“ autorė visų dėmesį prikaustė ir per 2020 metų MTV VMA apdovanojimus.

Tada Miley pasirodė su blizgančia juoda suknele, kurią puošė lygiai tokie patys žvilgantys aksesuarai. Suknelė tapo išskirtinė dėl savo permatomos medžiagos ir prie jos priderintų pirštinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas