Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Drauge karantinavęsi Bruce'as Willisas ir Demi Moore vestuvių nuotrauka pagerbė ypatingą žmogų

Drauge praleistas laikas ne tik gamina naujus prisiminimus, bet suteikia progą prisiminti jau įvykusias svarbias akimirkas. Kartu karantinavęsi aktoriai ir buvę sutuoktiniai Demi Moore bei Bruce’as Willisas taip ir padarė – instagrame moteris pasidalijo prieš daugiau nei 30 metų daryta nuotrauka, kurioje įamžinta porai svarbi diena ir vienas itin brangus, bet žemę jau palikęs žmogus.
Demi Moore ir Bruce'as Willisas su šeima
Demi Moore ir Bruce'as Willisas su šeima / „Instagram“ nuotr.

Buvę sutuoktiniai Demi Moore ir Bruce’as Willisas per karantiną apsigyveno drauge su savo dukromis Rumer (31), Scout (28) ir Tallulah (26) bei jų antrosiomis pusėmis ir socialiniuose tinkluose dalijasi įvairiais smagiais kadrais.

Tačiau viena naujausių aktorės Demi Moore paviešintų fotografijų daryta ne per pastaruosius kelis mėnesius, o keliasdešimt metų atgal.

Pagerbdama neseniai mirusį rokenrolo pionierių Richardą Pennimaną, geriau žinomą kaip Little Richardą, Demi Moore pasidalijo jos ir Bruce'o Williso vestuvių ceremonijos, kuriai vadovavo minėtas atlikėjas, nuotrauka.

Nespalvotoje 1987-aisiais darytoje fotografijoje įamžinti dar jauni dabar 57-erių Demi Moore ir 65-erių Bruce’as Willisas, jiems skirtoje šventėje dalyvavę svečiai bei, žinoma, Little Richardas, į dangų iškėlęs rankas.

15min primena, kad atlikėjo, kuriam buvo 87-eri, gyvybė užgeso 2020 metų gegužės 9 d.

„Prisimenant #LittleRichard… Bruce’ui ir man labai pasisekė, kad jis galėjo vadovauti mūsų vestuvių ceremonijai dar 1987-aisiais – dėkinga už prisiminimus. Ilsėkis ramybėje“, – rašė aktorė.

Užsienio spaudoje Bruce'o Williso ir Demi Moore pavardės prieš kelias savaites nuskambėjo dėl daugeliui keisto sprendimo drauge leisti karantiną. Tačiau taip pasielgusi pora įrodė, kad net ir prieš 20 metų išsiskyrę juodu išliko tikrai gerais draugais.

Prie buvusių sutuoktinių neseniai prisijungė ir dabartinė veiksmo filmų žvaigždės žmona Emma Heming, su kuria jis susituokė 2009 metais.

Demi Moore namuose moteris laikinai apsigyveno drauge su jos ir Bruce’o Williso dukromis Mabel (8) bei Evelyn (6).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas