Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Drauge krikštą priėmė Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin: pasidalijo ypatingo įvykio akimirkomis

Pasikrikštyti niekada nevėlu. Be to, tai galima padaryti drauge su brangiausiu žmogumi. Būtent šio įvykio, išgyvento kartu su žmona Hailey Baldwin (23 m.), akimirkomis pasidalijo dainininkas Justinas Bieberis (26 m.).
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin pasikrikštijo
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin pasikrikštijo / „Instagram“ nuotr.

Rugpjūčio pradžioje Justinas Bieberis atskleidė drauge su žmona Hailey Baldwin dalyvavęs religinėse apeigose – krikštynose, kurių kadrais pasidalijo su būriu sekėjų instagrame.

„Akimirka, kai mano žmona Hailey ir aš buvome drauge pakrikštyti. Tai viena ypatingiausių akimirkų mano gyvenime. Prisipažinome mylintys ir tikintys Jėzumi viešai stebint draugams ir šeimai“, – rašė dainininkas.

Religija Justino Bieberio ir Hailey Baldwin santykiuose visuomet užėmė svarbią vietą. Pora pirmą kartą susipažino 2009-aisiais dar būdami vaikai, bet rimčiau vienas kitu susidomėjo po kelerių metų susitikę Hillsong bažnyčioje Niujorke, rašo „People“.

Poros sužadėtuvės įvyko 2018 metų liepą Bahamuose. Po poros mėnesių juodu slapta įtvirtino civilinę santuoką Niujorke, o 2019 metų rugsėjį ištikimai vienas kitą mylėti prižadėjo ir Dievo akivaizdoje ceremonijoje Pietų Karolinoje.

DAUGIAU APIE TAI SKAITYKITE ČIA: Vestuvėms besiruošiantys Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin surengė prabangią vakarienės repeticiją

Antrą kartą susituokė Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin: šventėje dalyvavo žinomi draugai

Neseniai Justinas Bieberis kalbėjo apie savo dvasingumą ir tai, kaip jis leidžia tikėjimui vesti jį link „kito žingsnio“ jo ir Hailey Baldwin santykiuose.

„Noriu sukurti savo šeimą tinkamu laiku, – sakė jis interviu su Zane’u Lowe’u. – Noriu šiek tiek pasimėgauti vedybiniu gyvenimu, leistis į gastroles, būti vedusiu, keliauti tik dviese, sustiprinti mūsų santykius.“

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Nors praeityje poros kelyje buvo ne viena kliūtis, Hailey Baldwin pernai „Vogue“ atskleidė, kad dabartiniu sutuoktiniu ji itin susižavėjo 2018-aisiais vienos religinės konferencijos Majamyje metu.

Tuo metu pasiteiravus, kokiu tėvu nori būti Justinas Bieberis, jis atsakė: „Esu Jėzaus sekėjas ir noriu būti vedamas…“

„Mes tiek daug supratome ir išsiaiškinome, kas svarbu, o kas nesvarbu“, – tęsė jis ir pridūrė norintis „suteikti savo šeimai nuostabų gyvenimą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius