Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Drew Barrymore gyvenime – naujas vyras: aktorės širdį užkariavo verslininkas Davidas Hutchinsonas

Holivudo aktorės Drew Barrymore (42 m.) širdis vėl žydi jausmais – pranešama, kad „Čarlio angelų“ žvaigždė jau kuris laikas susitikinėja su verslininku Davidu Hutchinsonu.
Drew Barrymore
Drew Barrymore / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.
Temos: 1 Drew Barrymore

Kaip praneša „New York Post“ paskalų skiltis „Page Six“, praėjusį savaitgalį jiedu kaip pora dalyvavo draugų vestuvėse Palm Springse, o vėliau jie buvo pastebėti ir romantiškai vakarieniaujantys restorane „Cheeky's“.

Beje, Davidas jau ne kartą buvo pažymėtas nuotraukose, kurias Drew Barrymore su gerbėjais pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje, nors kol kas nė vienoje iš jų jo nematyti.

Šiuo metu „Netflix“ juodojo humoro seriale „Santa Clarita Diet“ vaidinanti aktorė su Davidu Hutchinsonu susipažino per darbą. Drew Barrymore ne tik vaidina, bet ir turi savo kosmetikos liniją „Flower Beauty“, o Davidas yra šią kosmetiką gaminančios ir pardavinėjančios bendrovės „Maesa“ vyresnysis viceprezidentas. Anksčiau jis yra dirbęs kosmetikos gigantei „L'Oreal Paris“.

15min primena, kad Drew Barrymore 2016-ųjų balandį išsiskyrė su meno konsultantu Willu Kopelmanu, su kuriuo turi dvi dukras Olive (4 m.) ir Frankie (3 m.). Jų ketverius metus trukusi santuoka nutraukta 2016-ųjų rugpjūtį. Ši santuoka aktorei buvo trečioji – anksčiau ji buvo ištekėjusi už barmeno Jeremy Thomaso (1994–1995 m.) ir komiko Tomo Greeno (2001– 2002 m.).

Naujasis Drew Barrymore širdies draugas Davidas Hutchinsonas taip pat yra neseniai išsiskyręs.

„Instagram“ nuotr./Drew Barrymore
„Instagram“ nuotr./Drew Barrymore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas