Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Du mėnesius nesimatę Jamala su vyru mini 5-ąsias vestuvių metines: „Mes laimėsime“

Jei ne karas Ukrainoje, „Eurovizijos“ laimėtoja Jamala su vyru Bekiru Suleimanovu dabar tikriausiai romantiškai švęstų savo penktąsias vestuvių metines. Dabar jie toli vienas nuo kito, tačiau dainininkė pasveikino savo sutuoktinį jautria žinute.
Jamala, Bekiras Suleimanovas
Jamala, Bekiras Suleimanovas / Instagram nuotr.

Dainininkė Jamala ir Bekiras Suleimanovas susituokė 2017 m. balandį. Pora turi du sūnus, jauniausiam netrukus sukaks dveji metai.

Antradienį Jamala pasveikino savo vyrą su jiems svarbia data – penktosiomis santuokos metinėmis. Instagrame atlikėja paviešino jautrią žinutę su vestuvių kadrais. Keturių minučių trukmės vaizdo įraše skamba pačios Jamalos atliekamas kūrinys.

Dainininkė sutuoktiniui skyrė gražius žodžius ir pažymėjo, kad pastaruosius du mėnesius dėl karo jie buvo toli vienas nuo kito.

„Šiandien mums ypatinga diena.

Per penkerius metus spėjome: susilaukti dviejų sūnų, pradėti statyti namą, padovanoti pasauliui meilės kupiną kūrybą. Bet kiek dar daug neįtikėtinų dalykų mūsų laukia ateityje. Šalia vienas kito, ranka rankon.

Nors jau du ilgus mėnesius negalime būti kartu fiziškai, mano širdis visada su tavimi, mano meile. Kiekvieną dieną tvirtai laikau tave savo mintyse. Netrukus mes laimėsime ir švęsime visas sukaktis ir šventes“, – rašė Jamala.

15min primena, kad Rusijai įsiveržus į Ukrainos teritoriją, Jamala su vaikais išvyko į užsienį. Ji aktyviai padeda nušviesti karo įvykius įvairiose šalyse, koncertuoja labdaros koncertuose, padeda rinkti lėšas pabėgėliams ir Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

Kovo mėnesį atlikėja lankėsi ir Lietuvoje – pasirodė televizijos projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ finale, kurio metu sugiedojo Ukrainos himną ir atliko savo eurovizinę dainą „1944“. Jamalos honoraras bei visos lėšos, gautos už žiūrovų skambučius balsuojant už finalistus (52 162 eurai), buvo skirtos paramai Ukrainoje.

„Vilnius, Lietuva = palaikymas kiekvienoje smulkmenoje.

Grafičiai, plakatai visame mieste, žmonės su vėliavomis ir ženkliukais. Su tokiu palaikymu mes nesame vieni. Niekada nepavargsiu sakyti, kad tai, kaip jūs kovojote už savo kalbą ir kultūrą, šiandien suteikia mums jėgų laimėti.

Tai, kaip jūs visi susirinkote ir padėjote surinkti lėšų Ukrainos kariuomenei, mums be galo svarbu“, – Lietuvai dėkojo Jamala.

Mintimis apie įvykius Ukrainoje Jamala dalijosi ir Vilniuje vykusioje spaudos konferencijoje.

„Prabudau penktą ryto, kai vyras pasakė, kad prasidėjo karas. Man buvo šokas. Pradėjau rinkti dokumentus, patikrinau, kaip vaikai, ėmiau juos šiltai rengti, pažiūrėjau, kur slėptuvė. Tai buvo požeminė stovėjimo aikštelė, kurioje šalta. Vėliau išvažiavome į Ternopilį, kelionė truko dvi paras“, – tęsė ji.

Važiuodama link Ternopilio Jamala matė skrendančias raketas, kitą rytą pabudo nuo sprogmenų garsų, paliko Ternopilį ir kartu su vaikais važiavo link Rumunijos.

„Apkabinau savo vyrą, paėmiau už rankos vaikus ir nuėjau link Rumunijos sienos“, – pridėjo atlikėja.

Vaikus Jamala paliko Turkijoje, o kai jie buvo saugūs, moteris, kaip teigė, pradėjo savo karą.

„Daviau daug interviu, bendravau su žiniasklaida, surinkome pinigų kariuomenei. SMS žinutėmis, balsavimu, paprasti žmonės, ne politikai, paaukojo didelę sumą“, – pasakojo ji.

Šiuo metu Jamalos vyras yra Ukrainoje. Jis organizuoja savanorių grupeles ir, kaip pabrėžė dainininkė, daro viską, ką gali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius