Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Ratajkowski apkaltino R.Thicke'ą nepadoriais prisilietimais prie jos krūtų

Emily Ratajkowski (30) netrukus pasirodysiančioje debiutinėje knygoje „My Body“ dainininką Robiną Thicke’ą (44) apkaltino nepadoriais prisilietimais.
Emily Ratajkowski, Robinas Thicke'as
Emily Ratajkowski, Robinas Thicke'as / Vida Press nuotr.

Modelis prisiminė incidentą, nutikusį 2013 m. Robino Thicke’o hito „Blurred Lines“ vaizdo klipo filmavimo aikštelėje. Vaizdo klipo necenzūruotoje versijoje Emily Ratajkowski ir dar du modeliai nusifilmavo be viršutinių drabužių.

Knygos ištraukoje Emily Ratajkowski rašė, kad iš pradžių filmuotis klipe, kurio komandą sudarė vien moterys, jai patiko, kol ji ir Robinas Thicke’as aikštelėje liko vieni, rašo People.com.

„Staiga, lyg iš niekur, pajaučiau šaltas ir svetimas nepažįstamojo rankas, iš už nugaros sugriebusias mano nuogas krūtis. Instinkto vedama atsitraukiau ir pamačiau Robiną Thicke’ą“, – prisiminė modelis.

People.com susisiekti bandė ir su Emily Ratajkowksi bei Robino Thicke’o atstovais, tačiau iš jų atsakymų nesulaukta.

„Jis kvailai šypsojosi ir žengė atgal, akis slėpdamas po akiniais nuo saulės. Atsisukau į tamsą už aikštelės. (Režisierės Diane Martel) balsas sutrūkčiojo jai sušukant „Kaip tu?“ – tęsė modelis.

Kad taip iš tiesų nutiko „The Sunday Times“ patvirtino ir pati Diane Marlet: „Savo labai agresyviu bruklinietės balsu sušukau „Ką, po velnių, darai? Pakaks!! Filmavimas baigtas!“ Robinas bjauriai atsiprašė. Tarsi žinotų, kad pasielgė neteisingai, bet nesuprasdamas, kaip jautėsi Emily.“

Režisierė pasakojo, kad iki tos akimirkos filmavimo procesas vyko sklandžiai, visi mėgavosi darbu, bet po nederamų atlikėjo prisilietimų ji pagrasino nutraukti darbus. Tiesa, pasiteiravusi Emily Ratajkowski, kaip ši jaučiasi, modelis elgėsi „labai profesionaliai ir sakė, kad galime tęsti“.

Emily Ratajkowski pridūrė, kad tą dieną Robinas Thicke'as buvo šiek tiek apsvaigęs nuo alkoholio ir filmuojantis nesijautė savimi.

Knygoje modelis taip pat rašė, kad po incidento ji „pirmąkart tą dieną pasijuto nuoga“ bei „iš visų jėgų stengėsi sumažinti“ nepadorios situacijos sukeltą nejaukumą.

„Užriečiau nosį ir nusipurčiau, vengiau akių kontakto, jaučiau kūnu tekančios gėdos skleidžiamą karštį. Nesureagavau, bent ne taip, kaip turėjau, – tęsė ji. – Tuo vienu gestu Robinas Thicke’as visiems aikštelėje priminė, kad ne mes, moterys iš tiesų viskam vadovavome. Kaip nuoga mergina, strakaliojusi jo vaizdo klipe, aš jokios tikros galios neturėjau. Nebuvau svarbesnė už pasamdytą manekenę.“

Nors vaizdo klipu Diane Martel siekė pakeisti galios dinamiką, ji norėjo, kad pusnuogiai modeliai „šaipytųsi iš jo ir jo vyriško žvilgsnio“, atlikėjo singlas buvo sukritikuotas kaip skatinantis prievartavimo kultūrą, nors ir pelnė atlikėjui dvi „Garmmy“ nominacijas.

VIDEO: Robin Thicke – „Blurred Lines“

„Kai kūrėme įrašą, vaizdo klipą, jokių blogų ketinimų neturėjome, – sakė Robinas Thicke’as „New York Post“ dar vasario mėnesį. – O tada jis pradėjo pokalbį, kokio seniai reikėjo. Nesvarbu, kokie buvo tavo tikslai rašant šią dainą, ji žmones paveikė neigiamai. Manau, dabar, akivaizdu, kultūra, visuomenė yra visiškai kitokioje vietoje. Daugiau nebepamatysite manęs kuriančio tokius vaizdo klipus.“

People.com Robinas Thicke’as atskleidė, kad tada, kai buvo išleista „Blurred Lines“, jis nesaikingai vartojo alkoholį ir vaistus, taip pat buvo prasidėjęs skyrybų su buvusia žmona Paula Patton procesas. Moteris dainininką kaltino neištikimybe, smurtu ir narkotikų vartojimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas