Sportas gyvai

Elonas Muskas apie būtinybę didinti gimstamumą kalba ne tik žodžiais: jam gimė dvyliktas vaikas

Bendrovių „Tesla“ ir „Space X“ įkūrėjas Elonas Muskas, būdamas 52 metų, sulaukė dvyliktos atžalos. Tai – jau trečias vaikas su jo kompanijos darbuotoja Shivon Zilis.
Shivon Zilis, Elonas Muskas
Shivon Zilis, Elonas Muskas / Vida Press nuotr.

Elonas Muskas, kuris jau seniai skelbia teiginius apie tariamą pasaulio depopuliacijos krizę ir gimstamumo didinimą, sulaukė dar vieno vaiko su savo bendrovės „Neuralink“ darbuotoja. Apie tai pranešė „Bloomberg“.

Anoniminių šaltinių teigimu, „Neuralink“ specialiųjų projektų vadovė Shivon Zilis dar 2024 metų pradžioje pagimdė dar vieną E.Musko vaiką.

„Bloomberg“ pabrėžia, kad nei E.Muskas, nei Sh.Zilis nekomentuoja savo trečiosios atžalos gimimo.

E.Muskas su Sh.Zilis jau turi dvynukus, apie kuriuos „Business Insider“ sužinojo 2022 m. iš į jų rankas patekusių teismo dokumentų.

Teismo dokumentuose nurodoma, kad IT magnatas 2021 m. lapkritį niekam nežinant tapo Sh.Zilis dvynukų tėvu.

Elon Musk ir Shivon Zilis tuomet pateikė prašymą pakeisti dvynių vardus, kad jie turėtų dvigubą pavardę – tėvo ir motinos.

Teksaso valstijos Ostino miesto teisėjas prašymą patenkino 2022 m. gegužę. Vis dėlto nei dvynių lytys, nei vardai viešai neįvardijami.

Tiesa, buvo skelbiama, kad dvyniai pasaulį išvydo likus vos kelioms savaitėms iki E.Musko ir jo ankstesnės mylimosios Grimes antros atžalos gimimo. Milijardieriui ir atlikėjai 2021 metų gruodį mergaitę pagimdė surogatinė motina.

Taigi, E.Muskas turi tris vaikus su muzikante Grimes ir šešis vaikus iš ankstesnių santykių. Iš viso jų, kiek žinoma, dabar jau yra 12.

Sh.Zilis susipažino su E.Musku 2015 m. dirbdama ne pelno siekiančioje organizacijoje „OpenAI“, kurioje daugiausia dėmesio skiriama dirbtinio intelekto tyrimams ir diegimui. 2017 m. SH.Zilis perėjo į „Tesla“ vadovauti projektui, kurio tikslas buvo įdiegti dirbtinį intelektą į autopiloto funkciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius