Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eminemo ir Machine Gun Kelly kovoje – kandus jaunojo reperio atsakas: kas juoksis paskutinis?

Pastarosiomis savaitėmis amerikietiško hiphopo gerbėjai stebėjo reperių Eminemo (45 m.) ir Machine Gun Kelly (28 m.) dvikovą – jaunasis blondinas iš Klivlando nežada nusileisti repo legendai ir dar kartą jam įgėlė.
Machine Gun Kelly ir Eminemas
Machine Gun Kelly ir Eminemas / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Niekam ne paslaptis, kad Eminemas ir Machine Gun Kelly jau seniai nemėgsta vienas kito – nesantaikos pradžia laikomi 2012 metai, kai jaunasis reperis tviteryje nepagarbiai atsiliepė apie tuo metu dar nepilnametę Eminemo dukrą.

Na o pastarosiomis savaitėmis žodžių karas tarp jų įgavo dar didesnį pagreitį.

15min primena, kad penkiolikos „Grammy“ statulėlių savininkas Eminemas pašiepė jaunąjį konkurentą naujoje savo dainoje „Not Alike“.

Vos po kelių dienų Machine Gun Kelly išleido savąjį atsaką – dainą „Rap Devil“ (liet. „Repo Velnias“ – aliuzija į Eminemo dainą „Repo Dievas“). Šioje dainoje jaunasis reperis šaiposi iš Eminemo barzdos, jo amžiaus, dainų ir temų. Taip pat Machine Gun Kelly pareiškė, esą Eminemas sabotavo jo karjeros pradžią – savo autoritetu trukdė jaunuoliui įsitvirtinti hiphopo rinkoje.

VIDEO: Machine Gun Kelly daina „Rap Devil“, pašiepianti Eminemą

Eminemas savo ruožtu ramiai nesėdėjo – netrukus išleido dar vieną dainą „Kill Shot“ (liet. „Mirtinas šūvis“), kurioje netrūksta įžeidinėjimų buvusiam gerbėjui (taip taip, Machine Gun Kelly anksčiau buvo Eminemo gerbėjas!). Maža to, šią dainą papildė iliustracija, kurioje – Machine Gun Kelly veidas, matomas per ginklo taikiklį.

VIDEO: KILLSHOT [Official Audio]

Tačiau Machine Gun Kelly sekmadienį savo „Instagram“ paskyroje įsikėlė nuotrauką iš sausakimšo koncerto, kuriame apšildė grupę „Fall Out Boy“. Toje nuotraukoje reperis vilkėjo marškinėlius su „Kill Shot“ iliustracija bei pirštais rodė ginklo ženklą, tuo pačiu iškeldamas ir vidurinįjį pirštą. Tokį patį gestą rodė visa minia už jo.

Reperis taip pat atkreipė dėmesį, kad jo daina „Rap Devil“ – pirmoje „iTunes“ vietoje iš visų hiphopo dainų.

„Scanpix“/AP nuotr./Machine Gun Kelly
„Scanpix“/AP nuotr./Machine Gun Kelly
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eminemas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eminemas

„Jis prašovė“, – trumpai pakomentavo Machine Gun Kelly, ir pridėjo grotažymes #legshot #rapdevilstillNUMBERONE ir #letstalkaboutit (liet. „šūvis į koją“, „Rap Devil“ vis dar numeris vienas“ ir „pakalbėkim apie tai“).

„YouTube“ skaičiai kol kas taip pat jaunojo reperio naudai: „Rap Devil“ šiuo metu turi 98 mln. peržiūrų, o Eminemo „Kill Shot“ – 82 mln. Tiesa, Machine Gun Kelly daina išleista 11 dienų anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas