Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo žvaigždė Lionelis Messi tuokiasi: kas yra jo nuotaka Antonella Roccuzzo?

Apie garsenybes rašantys žurnalai tamsiaplaukę dviejų vaikų motiną Antonellą Roccuzzo praminė „pirmąja futbolo ponia“, nes jos gyvenimo žmogus, Lionelis Messi, daugelio yra laikomas geriausiu žaidėju pasaulyje.
Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo
Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo / Vida Press nuotr.

Šou verslo ir futbolo žvaigždės penktadienį dalyvaus jų vestuvėse poros gimtajame Rosarijuje. Bet draugai šiame mieste Argentinos šiaurėje tvirtina, kad abu jie yra kuklūs žmonės ir niekada nepamiršo savo šaknų.

Nekalbiu žmogumi laikomas milijonierius „FC Barcelona“ puolėjas leidžia kalbėti savo žaidimui, o jo nuotaka viešumoje kalba dar mažiau. Jos šeimos nariai taip pat vengė kalbėtis su žurnalistais, prieš vestuves miniomis suplūdusiais į Rosarijų.

Antonellos Roccuzzo tėvas Jose yra vietos prekybos tinklų „Unico“ savininkas. Anksčiau jis buvo regiono prekybos tinklų savininkų asociacijos prezidentas. Be to, kalbama, kad jis yra uolus Lionelio Messi vaikystės klubo Rosarijuje „Newell's Old Boys“ gerbėjas.

„Messi mergaitė“

Antonella Roccuzzo augo aukštesnės vidurinės klasės rajone Bela Vistoje ir lankė privačią mokyklą, sakė vienas šeimos draugas, kuris prašė neskelbti jo pavardės.

Vaikystės draugas ir Messi šeimos kaimynas Diego Vallejosas naujienų agentūrai AFP sakė, kad pora susipažino būdama devynerių metų ir kad Lionelis Messi „iš pirmo žvilgsnio amžiams įsimylėjo“ Antonellą Roccuzzo.

„Instagram“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo
„Instagram“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo

„Mes visuomet prisimename Antonellą kaip būnančią šiame rajone ir kaip Messi mergaitę“, – sakė kitas draugas, Franco Lentini, kuris augo tame pačiame kukliame rajone kaip ir garsusis futbolininkas.

„Jie yra vienas kito gyvenimo meilė“, – sakė Diego Vallejosas.

Būdamas 13-os Lionelis Messi išvyko į Ispaniją prisidėti prie „FC Barcelona“, bet nuolat skambindavo ir rašydavo laiškus Antonellai Roccuzzo.

Batų parduotuvė

Antonellos occuzzo šeimai artimi šaltiniai sakė, kad ji pradėjo studijuoti komunikaciją ir odontologiją, bet mokslų nebaigė ir išvyko į Ispaniją pas Lionelį Messi.

Ten ji šiais metais su drauge Sofia Balbi – Lionelio Messi komandos draugo urugvajiečio Luiso Suarezo žmona – atidarė prabangių batų parduotuvę.

„Instagram“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo su sūnumis
„Instagram“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo su sūnumis

Pasaulio žiniasklaida Antonellą Roccuzzo ėmė vadinti Lionelio Messi mergina prieš 2010 metų pasaulio čempionatą. 2012 metais ji pagimdė jųdviejų sūnų Thiago, o 2015 metais – antrą sūnų Mateo.

Per vestuves šį penktadienį Antonella Roccuzzo vilkės ispanų dizainerės Rosos Claros suknelę. Antonella Roccuzzo per įvairias futbolo ceremonijas ir renginius ne kartą buvo nufotografuota su šios dizainerės suknelėmis.

Rosa Clara rengė tokias žvaigždes kaip aktorės Eva Longoria ir Sofia Vergara, taip pat Ispanijos karalienę Letizią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant