Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 12

Garsenybės atskleidė savo sekso partnerių skaičių: siekia ir keliasdešimt tūkstančių

Atrodytų, per gyvenimą turėtų sekso partnerių skaičius turėtų būti asmeninis žmogaus reikalas. Visgi kai kurios įžymybės nutarė pačios atskleisti, su kiek žmonių yra turėjusios lytinių santykių. Skaičius šiame sąraše svyruoja nuo kelių partnerių iki keliasdešimt tūkstančių. Ir kol vieni tuo didžiuojasi, kiti, prabilę apie priklausomybę nuo sekso, pripažįsta supratę, kad laikas stabtelėti.
Mickas Jaggeris, Mariah Carey, Lamaras Odomas, Amy Schumer
Mickas Jaggeris, Mariah Carey, Lamaras Odomas, Amy Schumer / „Scanpix“ nuotr.

Mariah Carey – 5

Meile 13 metų už save jaunesniam šokėjui ir choreografui Bryanui Tanakai šiuo metu besidžiaugianti atlikėja Mariah Carey, palyginus su kitais šiame sąraše esančiais žmonėmis, yra šventuolė, nors ir turėjo keletą labai plačiai nuskambėjusių romanų.

„Mano gyvenime nebuvo daug vyrų, bet turėti buvo įvairūs. Per savo gyvenimą buvau tik su penkiais, – „Cosmopolitan“ atskleidė ji. – Tiesą sakant, palyginus su daugeliu kitų šios srities atstovų, esu savotiška skaistuolė.“

Už savo pirmojo vyro, „Sony“ vadovo Tommy Mottola žvaigždė ištekėjo 1993 m. Po daugiau nei dešimtmečio M.Carey susituokė su aktoriumi ir televizijos veidu Nicku Cannonu, su kuriuo susilaukė dvynukų. Santykius su B.Tanaka dainininkė užmezgė po išsiskyrimo su australų milijardieriumi Jamesu Packeriu.

Vida Press nuotr./Mariah Carey
Vida Press nuotr./Mariah Carey

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne