Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Garsus vardas ne visada padeda: 61 metų Sharon Stone buvo užblokuota pažinčių programėlėje

Gal ji ir yra viena seksualiausių moterų pasaulyje, bet net Sharon Stone negali taip lengvai susirasti antrosios pusės. Nusprendusi sėkmę išbandyti pažinčių programėlėje, vos tik susikūrusi anketą, ji buvo užblokuota. Pasirodo, kiti pažinčių programėlės naudotojai manė, kad kažkas nusprendė pasinaudoti žinomos kino žvaigždės vardu.
Sharon Stone
Sharon Stone / Vida Press nuotr.

Tviteryje Sh.Stone skundėsi, kad pažinčių programėlėje „Bumble“ jos anketa buvo užblokuota neva po pranešimų, kad ji – netikra.

Nuo galimo apsimetėlio kitus pažinčių programėlės naudotojus buvo bandoma apsaugoti raportuojant apie aktorės vardu pasinaudojusį asmenį. Galiausiai anketa buvo užblokuota.

„Atsiprašome už nesusipratimus… Kadangi ji yra tokia didi ikona, suprantame, kad daugelis mūsų naudotojų pagalvojo, jog tai yra per gerai, kad būtų tiesa“, – situaciją komentavo pažinčių programėlės atstovas.

61-erių Sh.Stone – pasaulinė sekso ikona. Tokia ji tapo po 1992-ųjų filmo „Esminis instinktas“ premjeros.

Aktorė taip pat vaidino populiariose juostose „Kazino“, „Viską prisiminti“, „Greitas ir negyvas“ bei kitose.

Vida Press nuotr./Sharon Stone
Vida Press nuotr./Sharon Stone

Santykiuose Sh.Stone sekėsi ne taip gerai kaip filmų industrijoje. Ištekėjusi aktorė buvo dukart, ji taip pat yra atšaukusi vienas sužadėtuves. Šiuo metu ji antrosios pusės neturi ir gyvena su trimis sūnumis Los Andžele.

2018-aisiais Sh.Stone širdį buvo užkariavęs italų nekilnojamo turto agentas Angelo Boffa, tačiau pora išsiskyrė. Vėliau kino industrijos ikona interviu sakė: „Manau, kad kažkur giliai mintyse esi įsitikinęs, jog vieną dieną tu nebebūsi vienišu tėvu, bet tada supranti, kad gal taip ir geriau. Nieko nebeieškau.“

Po Sh.Stone įrašo apie „Bumble“ nesusipratimą paviešinimo tviteryje aktorė sulaukė daugybės pakvietimų į pasimatymus. Vienas jų skambėjo taip: „Jei kada būsi Bafale ir tau patinka apkūnūs vyrukai su ūsais, mano pašto dėžutė tau atvira. Taip pat turiu automobilį ir esu pasiryžęs atvažiuoti (iki 40 km), jei būsi netoliese.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas