Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Geidžiamiausias „Tinder“ narys – vėl vienišas: su buvusia širdies drauge susipažino senamadišku būdu

Prieš kelis metus kaip geidžiamiausias pažinčių programėlės „Tinder“ narys išgarsėjęs modelis vėl vienišas. Stefanas-Pierre’as Tomlinas, kurio profilį dviejų metų laikotarpyje į dešinę (kas reiškia teigiamą reakciją) nubraukė daugiau nei 14,6 tūkst. vartotojų, nutraukė santykius su britiškojo „X faktoriaus“ dalyve Natasha Boon (27), rašo Mirror.co.uk.
Stefanas-Pierre'as Tomlinas
Stefanas-Pierre'as Tomlinas / „Instagram“ nuotr.

Vasarą S.P.Tomlinas atskleidė su dabar jau buvusia širdies drauge susipažinęs, kaip jis pavadino, „senamadišku būdu“ – per draugus. Tačiau poros santykiams ilgai klostytis, pasirodo, nebuvo lemta. Vos prieš savaitę 29-erių vyras su mergina išsiskyrė.

„Mano buvusioji ir aš nusprendėme, kad mūsų santykiai neveikia. Mes susiginčijome ir sutikome su tuo, jog esame per daug skirtingi, – sakė pietinėje Londono dalyje gyvenantis S.P.Tomlinas. – Dabar noriu pabūti vienas ir susigrąžinti savo erdvę.“

Paklaustas, ar vėl pradės naudotis jį išgarsinusia programėle, S.P.Tomlinas atkirto: „Nematau priežasties, kodėl neturėčiau vėl pradėti naudotis „Tinder“. Būtų smagu vėl daryti tai, kuo užsiėmiau anksčiau, nes man patinka bendrauti su skirtingais žmonėmis ir eiti į pasimatymus. Buvo linksma.“

Tiesa, S.P.Tomlino profilio pažinčių programėlėje dar teks šiek tiek palaukti. Naujos meilės vaikinas ieškoti neskuba. Kaip pats sakė, jam dar reikia laiko, kad atsigautų po iširusių santykių.

Kai sužinojo apie tai, kad vienas žurnalas moterims jam paskyrė tokį neįprastą titulą – geidžiamiausio „Tinder“ vartotojo – iš pradžių S.P.Tomlinas manė, kad tai – pokštas. Įsitikinęs, kad tai, deja, ne melas, vaikinas jautėsi pamalonintas. Tačiau greitai jam išaugęs rodomas dėmesys nebe atrodė toks smagus.

„Susidarė įspūdis, kad žmonės su manimi bendrauti norėjo tik dėl to, kad buvau populiarus. Man nuo to nepalengvėjo, tapo sunkiau suprasti, kas nuoširdžiai manimi domisi“, – sakė jis.

Prieš susipažįstant su N.Boon, S.P.Tomlinui ilgalaikių santykių užmegzti niekaip nepavykdavo, nepaisant to, kad per dieną jo profiliu susižavėdavo maždaug 20 merginų. Per tuos dvejus metus naudojimosi programėle, vyras nuėjo į 15 pasimatymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas