Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gelbėdamas iš laivo išmestą sužadėtinę, žuvo Ispanijos milijardieriaus sūnus

Žvejyba Floridoje Ispanijos milijardieriaus sūnui Juanui Carlosui Escotetui Alviarezui (31) baigėsi tragiškai. Gelbėdamas už laivo borto išstumtą sužadėtinę Andrea Montero (30), jis buvo mirtinai sužalotas jį kliudžiusio propelerio.
Juanas Carlosas Escotetas Alviarezas tragiškai žuvo žvejybos varžybose
Juanas Carlosas Escotetas Alviarezas tragiškai žuvo žvejybos varžybose / Socialinių tinklų nuotr.

Ispanijos ir Venesuelos milijardieriaus sūnus Juanas Carlosas Escotetas Alviarezas tragiškai žuvo žvejybos varžybose Floridoje.

Skelbiama, kad Juanas šoko į vandenį, kad išgelbėtų savo per laivo bortą netyčia kapitono išstumtą sužadėtinę. Jis buvo pagautas laivo propelerio ir mirtinai sužalotas.

Sužadėtinė Andrea Montero, su kuria milijardieriaus sūnus turėjo susituokti šių metų rudenį, buvo saugiai ištraukta iš vandens.

J.Carloso Escoteto Alviarezo tėvas Rodriguezas yra Venesuelos banko „Banesco“ įkūrėjas. Jo bankas veikia Panamoje, Dominikos Respublikoje, Puerto Rike, Kolumbijoje ir JAV.

Juanas Carlosas Escotetas Alviarezas baigė Majamio universitetą ir buvo Amerikos padalinio „Banesco USA“ direktorių tarybos narys. Jo du broliai taip pat dirba banke, rašo Venesuelos laikraštis „El Nacional“.

Žuvęs jaunas vyras buvo tikras žvejybos gerbėjas. Savaitgalį jis su sužadėtine ir draugais dalyvavo žvejybos turnyre, kurį surengė uždara bendruomenė „Ocean Reef Club“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas