Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

George'as Clooney visiems savo draugams padovanojo po milijoną dolerių: už ką toks dosnumas?

Viena didžiausių Holivudo žvaigždžių ir aktyvus filantropas George'as Clooney (56 m.) dosnus ne tik likimo nuskriaustiems žmonėms, bet ir savo artimiausiems bičiuliams – geriausių savo draugų grupelei žvaigždė padovanojo po milijoną dolerių.
George'as Clooney
George'as Clooney / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie šį George'o Clooney gestą papasakojo ne jis pats, o vienas iš tų apdovanotųjų – verslininkas Rande Gerberis, supermodelio Cindy Crawford vyras.

Televizijos laidoje „Headliners“ šis papasakojo istoriją, kaip George'as Clooney 2013 metais savo geriausių draugų rateliui surengė neįtikėtiną staigmeną. Tų metų rugsėjo 27-ąją aktorius susikvietė savo „berniukus“, kaip juos vadina, vakarienės į savo namus, o kai šie atvyko – iš viso buvo 14 aktoriaus draugų – ant stalo kiekvienas rado po lagaminėlį.

„Klausykite, noriu kad jūs vyručiai žinotumėt, kiek daug jūs man reiškiat ir kokie svarbūs esat mano gyvenime. Kai atvykau į Los Andželą, miegojau ant jūsų sofų. Man taip pasisekė, kad jus visus turiu, ir šiandien nebūčiau ten, kur esu, jeigu ne jūs. Taigi, man buvo labai svarbu, kad kol mes visi vis dar esame čia kartu, jog aš jums atsilyginčiau. Taigi noriu, kad atidarytumėt savo lagaminėlius“, – George'o Clooney tą vakarą pasakytus žodžius perpasakojo Rande Gerberis.

Mes visi turėjome sunkių laikų, kai kurie iš jūsų vis dar tebeturi. Jums nebereikia jaudintis dėl savo vaikų, dėl jų mokslų, dėl paskolų išmokėjimo, – sakė G.Clooney

Atidarius lagaminėlius kiekviename iš jų buvo daugybė 20 dolerių banknotų – iš viso po milijoną dolerių grynais kiekviename!

„Mes buvome šoke, nesupratome, kas čia vyksta“, – prisiminė Rande Gerberis, o tada George'as Clooney tęsė: „Žinau, kad mes visi turėjome sunkių laikų, kai kurie iš jūsų vis dar tebeturi. Jums nebereikia jaudintis dėl savo vaikų, dėl jų mokslų, dėl paskolų išmokėjimo“.

„Vienas iš mūsų dirbo Teksaso oro uosto bare, stengėsi išlaikyti savo šeimą, kiekvieną dieną į darbą važiuodavo dviračiu“, – prisiminė Rande Gerberis, pabrėžęs, kad tikrai ne visi George'o Clooney draugai yra iš pramogų pasaulio, kurių bankų sąskaitos niekada nebūna tuščios.

Tuo tarpu pats Rande Gerberis, kuris yra sėkmingas verslininkas, pinigų stygiaus nejuto ir jam buvo nepatogu priimti tokią dovaną, tačiau George'as Clooney įtikino jį paimti pinigus – jei būtų atsisakęs vienas, tokios dovanos būtų neišdrįsę priimti ir kiti. Savąjį milijoną Rande Gerberis paaukojo labdarai.

15min primena, kad George'as Clooney kartu su Rande Gerberiu buvo įkūrę tekilos kompaniją „Casamigos“, kurią šią vasarą pardavė už milijardą dolerių.

Vida Press nuotr./George'as Clooney ir Rande Gerberis
Vida Press nuotr./George'as Clooney ir Rande Gerberis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas