Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gimtadieninė Britney išpažintis

27-ąjį gimtadienį šiandien švenčianti popdainininkė Britney Spears jį pasitiko ašarodama ir svajodama apie naują meilę, rašo „The Sun“.
Britney Spears
Britney Spears / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mergina apsipylė ašaromis vienoje JAV televizijos laidoje. Ji tikino, kad jaučiasi liūdna ir beviltiškai bando rasti vaikiną, tačiau itin nepasitiki žmonėmis. „Aš įsileidau blogus žmones į savo gyvenimą, nes buvau vieniša. Pasekmės buvo labai skaudžios. Labai saugausi. Kartais tai virsta vienatve“, – atviravo dainininkė, tik šiemet sėkmingai grįžusi į muzikos sceną po kelerių metų kovos su svaigalais ir depresija.

Šiandien ji tikina surimtėjusi ir labiausiai svajoja gyventi saloje su mylimu vyru ir savo vaikais Seanu Prestonu bei Jaydenu Jamesu, kurių susilaukė su buvusiu sutuoktiniu Kevinu Federline‘u.

2004-aisias Britney tapo apkalbų objektu, kai šėldama Las Vegase susituokė su vaikystės draugu Jasonu Alexanderiu, bet išsiskyrė praėjus vos 55 valandoms nuo santuokos pradžios.

Britney atvirai pasakojo apie nepavykusią santuoką su reperiu K.Federline‘u. Būtent santuokos iširimas ir galiausiai vyro sprendimas uždrausti Britney rūpintis vaikais privedė jauną moterį prie krizės ir galiausiai – bandymo iš jos išbristi. Šį juodžiausią laikotarpį Britney pavadino kalėjimu, kuriame ją kontroliavo daktarai ir teisininkai.

Nepaisydama savo šlovės ir gerbėjų minios, Britney tikina niekada nesijautusi visiškai laiminga, nes nuolat bijo, kad tai vieną dieną iš jos bus atimta. „Taigi geriau apskritai nieko nejausti“, – neabejoja ji, tačiau iki šiol tiki meile ir tvirtina, jog mylėdama atiduoda visą save.

Britney keliai ir klystkeliai

1993–1994 metais dar 11-metė Britney filmavosi „Naujajame Mickey Mouse klube“ su Cristina Aguilera bei Justinu Timberlake‘u. Vėliau su Justinu Britney tapo romaniška porele.

1998-aisiais 17-metė Britney nusprendė užkariauti didžiąją sceną su nauja daina „One More Time“. Netrukus ji tapo visų moksleivių idealu ir stabu.

Po dvejų metų pasirodęs jos albumas „Oops... I Did It Again“ iškart užkopė į populiariausiųjų viršūnes. Tais pačiais metais Britney ir J.Timberlake‘as pranešė apie savo romaną, tačiau tiek mergina, tiek jos karjera besirūpinanti mamytė atkakliai tvirtina, kad Britney vis dar nekalta.

2002-aisiais romantiškoji porelė išsiskyrė, tačiau Britney nepalūžo ir toliau muzikavo. Po metų atlikėja nustebino visą pasaulį savo garsiuoju bučiniu su popdievaite Madonna scenoje, įrodydama, kad nebėra tokia nekalta mergaitė.

2007-ieji tikriausi buvo juodžiausi Britney gyvenime. Ji toliau siautėjo naktiniuose klubuose, vakarėliuose ir po vieno audringo savaitgalio nusprendė nusiskusti galvą plikai.

2004-aisias Britney tapo apkalbų objektu, kai šėldama Las Vegase susituokė su vaikystės draugu Jasonu Alexanderiu, bet išsiskyrė praėjus vos 55 valandoms nuo santuokos pradžios. Tais pačiais metais Britney užmezgė romaną su savo šokėju Kevinu Federline‘u, nors jo mergina laukėsi antro vaiko. O po keleto mėnesių, rugsėjį, porelė susituokė.

2005-aisias Britney pranešė, jog laukiasi pirmagimio, tačiau tais pačiais metais pasigirdo gandų, jog porelės santykiai darosi chaotiški. Rugsėjį Britney pagimdė sūnų Seaną Prestoną.

2006-aisiais Britney užfiksuojama vairuojanti automobilį su metų neturinčiu sūnumi ant kelių. Kritikai pradeda abejoti jos motiniškais sugebėjimais. Tais pačiais metais, pasikeitusi plaukų spalvą ir tapusi juodaplaukė, Britney praneša apie naują nėštumą ir drąsiai pozuoja nuoga, atidengdama apvalėjantį pilvuką. Rugsėjį gimsta antrasis sūnus Jaydenas Jamesas, o po poros mėnesių Britney praneša apie skyrybas su vyru.

Netrukus Britney pradeda siaubti naktinius klubus su Paris Hilton. Audringi vakarėliai neretai baigiasi skandalingomis paparacų nuotraukomis, kenkiančiomis dainininkės karjerai.

2007-ieji tikriausi buvo juodžiausi Britney gyvenime. Ji toliau siautėjo naktiniuose klubuose, vakarėliuose ir po vieno audringo savaitgalio nusprendė nusiskusti galvą plikai. Atlikėja gydoma nuo svaigalų priklausomybės, depresijos. Oficialiai išsiskyręs su žmona, K.Federline‘as nusprendžia prašyti vaikų globos, apeliuodamas į buvusios žmonos nestabilią psichologinę būseną. Po ilgo proceso vyrui skiriama visiška vaikų globa.

Tais pačiais metais B.Spears bando grįžti į muzikos sceną. MTV apdovanojimuose ji pasirodo pasidabinusi beveik maudymosi kostiumėliu ir pėdkelnėmis. Kenčianti nuo antsvorio, priaugintais plaukais ir itin nervinga Britney patiria visišką fiasko, o kritikai ją sumaišo su žemėmis, mat žvaigždė naudojo fonogramą.

2008-ųjų pradžioje mergina, kenčianti nuo depresijos, paguldoma į reabilitacijos kliniką. Ją globoti imasi tėvas. Po keleto mėnesių Britney grįžta į viešumą, o rudenį sužavi visus kritikus savo pasirodymu per MTV apdovanojimų ceremoniją ir nauju albumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas