Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grangeris Smithas pagerbė mirusio sūnaus atminimą: pasidarė tatuiruotę ir paaukojo vaikų ligoninei

Birželio pradžioje kantri muzikos atlikėjo Grangerio Smitho (40) gerbėjus sukrėtė naujienos apie jo sūnaus Riverio mirtį, kai šis nuskendo namuose. Praėjus beveik mėnesiui nuo lemtingo įvykio, atlikėjas atnaujino koncertinį turą, kurio metu parodė tatuiruotę su žuvusio berniuko vardu, taip pagerbdamas berniuko atminimą. Tačiau tai dar ne viskas, mat atlikėjas su žmona Amber vaikų ligoninei, kurioje buvo bandoma atgaivinti mažylį, paaukojo beveik 200 tūkst. eurų.
Grangeris Smithas su žmona Amber
Grangeris Smithas su žmona Amber / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Praėjusio mėnesio pradžia Smithų šeimai buvo nepaprastai skaudi. Žinios apie berniuko mirtį šeimą be galo sukrėtė, tačiau laikydamiesi tikėjimo, jie bando atsitiesti. Praėjus kelioms savaitėms po įvykio, muzikantas su žmona Amber į „Youtube“ platformą patalpino vaizdo įrašą, kuriame dalijosi paskutinėmis akimirkomis ir prisiminimais apie sūnų.

Visgi paskutinis jų poelgis nustebino dar labiau, nes šeima paaukojo vaikų ligoninei didžiulę sumą, o tatuiruotė, kuri buvo pademonstruota „Country LakeShake“ festivalio metu, dar kartą patvirtina, kiek daug 3 metų mažylis reiškė šeimai.

„Scanpix“ nuotr./Grangerio Smitho tatuiruotė
„Scanpix“ nuotr./Grangerio Smitho tatuiruotė

Tatuiruotę su berniuko vardu buvo galima išvysti per atlikėjo pasirodymą. Ypatingą dėmesį traukė išraiškingu ir storu šriftu ant G.Smitho rankos išrėžtas berniuko vardas – River.

Beje, prieš tai atlikėjas su žmona Amber „Dell Children’s Medical Center“ ligoninei paaukojo 192 tūkst. eurų. Būtent šioje vietoje ir buvo bandoma atgaivinti berniuko gyvybę.

„Tegul tai būna maža dėkingumo dovana, kurią mes jums perduodame, bičiuliai“, – apie ligoninei paaukotą sumą kalbėjo atlikėjas.

Birželio mėnesio pradžioje atlikėjo atstovas spaudai pranešė, kad 3 metų amžiaus berniukas nuskendo namuose esančiame baseine. Tą pačią dieną atlikėjas asmeninėje „Instagram“ bei „Twitter“ paskyroje patvirtino skaudžias naujienas. Jis pranešime pridūrė, kad nepaisant didelių gydytojų pastangų, berniuko nepavyko atgaivinti.

Vis dėlto prieš savaitę vykusiame festivalyje atlikėjas į sceną lipo su šypsena. Savo pasirodymą jis pradėjo nuo dainos „Blue Collar Dollars“, o kiekvienos pauzės metu nepraleido progos padėkoti publikai.

„Scanpix“ nuotr./Grangerio Smitho pasirodymas „Country LakeShake“ festivalio metu
„Scanpix“ nuotr./Grangerio Smitho pasirodymas „Country LakeShake“ festivalio metu

Emocingo pasirodymo metu G.Smithas griebė mikrofoną ir tyliu tonu išreiškė padėką susirinkusiai publikai: „Aš myliu šitą pasirodymą ir aš myliu jus, bičiuliai už tai, kad esate čia.“ Po šių žodžių atlikėjas pažvelgė į dangų ir liūdnu balsu pradėjo dainuoti kūrinį „Heaven Bound Balloons“.

Na, o po apsilankymo Čikagos muziejuje atlikėjo žmona ir Riverio motina Amber paliko jaudinantį įrašą asmeninėje „Instagram“ paskyroje. Moteris troško, kad šiuos potyrius būtų galėjęs patirti ir berniukas.

„Grįžti į kasdieninį gyvenimą be Riverio nebuvo lengviausias kelias. Kiekviena maža smulkmena man jį primena, ir vienintelis dalykas, apie kurį galvoju, tai kaip jam patiktų tyrinėti ir matyti tai, ką mes matome. Aš jo vardą matau visur. Aš matau raudonplaukį mažametį visur. Aš pasiilgau jo paikos asmenybės ir jo ryškios šviesos“, – įraše apie žuvusį berniuką rašė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas