Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gwen Stefani vestuvių įvaizdis: vyras – su džinsais, ji – su kaubojiškais batais

Žvaigždžių pora Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas prisiekė amžinai mylėti prie altoriaus Sheltono rančoje Tišominge, Oklahomos valstijoje. Jų vestuvinis įvaizdis stebino šventės svečius: Gwen avėjo kaubojiškus batus, o jos vyras dėvėjo džinsus.
Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas
Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas / Vida Press nuotr.

Pirmadienį Gwen Stefani pasidalijo nuotraukomis iš savo vestuvių. Po jomis rašė: „Svajonės pildosi.“

„Myliu tave, Blake'ai Sheltonai“, – po nuotrauka rašė G.Stefani ir pažymėjo savo vyrą. Vėliau jis taip pat pasidalijo šia nuotraukų galerija savo paskyroje.

Stefani nuotraukose įamžintos įvairios akimirkos iš jos ir Shelton vestuvių, įskaitant tą, kai Sheltonas vežė Stefani su golfo vežimėliu, papuoštu baltais tiulio lankais, o ji laikė savo baltų rožių puokštę, iškėlusi į orą.

Vida Press nuotr./Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas
Vida Press nuotr./Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas

G.Stefani dėvėjo lelijos baltumo „Vera Wang Haute“ šilkinę suknelę su iškirpte ir tiuliu. Kaip aksesuarą ji naudojo „Le Silla“ kaubojiškus batus su Svarovski kristalais. Ant suknelės puikavosi rankomis siūti meilės paukščiai, simbolizuojantys meilę, kurie skirti Stefani vaikams.

Plaukus ji susišukavo paprastai, veidą dengė nuometas, ant kurio išsiuvinėti Gwen, Blake'o ir jų vaikų vardai. Makiažui Stefani pasirinko tamsų akių pieštuką ir raudonas lūpas. Savo išvaizdą ji papildė auksinėmis apyrankių apyrankėmis, žėrinčiais auskarais ir karoliais.

Sheltonas išlaikė savo stilių ir apsirengė baltus marškinius, juodą smokingą, liemenę ir peteliškę. Vietoje klasikinių kelnių jis pasirinko džinsus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas