Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwyneth Paltrow parodė nuotraukas iš vestuvių su prodiuseriu Bradu Falchuku

Holivudo žvaigždė Gwyneth Paltrow (46 m.) su gerbėjais pasidalijo nuotraukomis iš savo vestuvių su TV prodiuseriu Bradu Falchuku (47 m.) – pora vyru ir žmona tapo prieš kiek daugiau nei mėnesį.
Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas
Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas / John Dolan / Lynsey Addario nuotr.

Amžinos meilės priesaikomis pora apsikeitė paskutinį rugsėjo savaitgalį per intymią santuokos ceremoniją savo namuose Hamptonse.

Penktadienį aktorė su savo gerbėjais pagaliau prisiruošė pasidalinti savo nuotraukų albumu – tai ji, žinoma, padarė savo populiariajame tinklaraštyje „Goop“.

„Prireikė šiek tiek laiko viską suruošti, bet po ilgo laukimo, tiems kurie prašė, štai žvilgsnis į geriausių mūsų gyvenimo dieną“, – prie nuotraukos instagrame rašė aktorė.

Daugiau nuotraukų iš Gwyneth Paltrow ir Brado Falchuko vestuvių galite pažiūrėti štai ČIA.

Gwyneth Paltrow su tokių populiarių serialų kaip „Choras“ („Glee“) ir „Amerikietiška siaubo istorija“ („American Horror Story“) prodiuseriu Bradu Falchuku susitikinėti pradėjo 2014 metais.

15min primena, kad „Oskaru“ apdovanota aktorė 2014 metais paskelbė apie skyrybas su grupės „Coldplay“ lyderiu Chrisu Martinu. Jiedu buvo susituokę 10 metų ir susilaukė dviejų vaikų – dukters Apple (14 m.) ir sūnaus Moseso (12 m.).

Pirmosios aktorės vestuvės buvo labai kuklios ir labiau priminė paprastą formalumą, tad ji prisipažino, kad planuodama antrąsias vestuves viską išgyveno kaip pirmą kartą, ir pirmą kartą pasijuto tikra būsima nuotaka.

Beje, Bradui Falchukui ši santuoka taip pat antra – 2013 metais jis išsiskyrė su žmona. Jiedu taip pat santuokoje pragyveno 10 metų ir susilaukė dviejų vaikų.

„Instagram“ nuotr./Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas
„Instagram“ nuotr./Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas