Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Harry Stylesui nepavyksta nusikratyti prabangia vila Los Andžele: priverstas gerokai mažinti kainą

Britų popžvaigždė Harry Stylesas (25 m.) dar prieš dvejus metus nutarė parduoti savo modernią vilą Los Andžele, tačiau nesulaukus potencialaus pirkėjo pradinę 8,49 mln. JAV dolerių (7,6 mln. eurų) kainą buvo privestas sumažinti iki 6,69 mln. JAV dolerių (6 mln. eurų). Tikėdamasis užsidirbti atlikėjas praras nemažą sumą pinigų.
Harry Stylesas neranda vilos Los Andžele pirkėjų
Harry Stylesas neranda vilos Los Andžele pirkėjų / 15min montažas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Atlikėjas rezidenciją Holivude nusipirko 2016-ųjų sausio mėnesį už 6,87 mln. JAV dolerių, tačiau vos po metų nusprendė vilą parduoti ir iš to dar tikėjosi uždirbti nemenką sumą – 1,63 mln. JAV dolerių (1,46 mln. eurų).

Praėjus beveik dvejiems metams pirkėjas neatsirado, todėl atlikėjas buvo priverstas sumažinti kainą ir dabar jis ne tik neuždirbs, bet ir praras 175 tūkst. JAV dolerių (157 tūkst. eurų) ir visus pinigus, kuriuos išleido renovacijoms.

380 kv. m moderniame name yra trys miegamieji ir šeši vonios kambariai, namų kino teatras ir sporto salė. Jis buvo pastatytas dar 1946-aisiais, tačiau, žinoma, matė ne vieną renovaciją.

Tiesa, pagrindiniai kalifornietiškam gyvenimo būdui pritaikyto namo akcentai daugiau nei per 70 metų nepakito – čia visada vyravo modernus stilius, didelis dėmesys skirtas lauko erdvėms – terasoms, balkonams ir poilsio zonai prie baseino.

Vida Press nuotr./Harry Styleso vila
Vida Press nuotr./Harry Styleso vila
Vida Press nuotr./Harry Styleso vila
Vida Press nuotr./Harry Styleso vila

Namas pastatytas ant kalvos, nuo kurios atsiveria įspūdingas Ramiojo vandenyno ir Los Andželo vaizdas. Daugumoje kambarių yra vitrininiai langai, tad šia nuostabia panorama galima grožėtis kiaurą parą: dieną žavi tolumoje tyvuliuojantis vandenynas, o naktį – šviečiantis didmiestis.

Pranešama, kad šį įspūdingą namą solo karjerą pradėjęs dainininkas parduoda dėl to, jog išmainė Los Andželą į Niujorką. Prieš paskelbiant namo pardavimą Harry Stylesas čia už 9,6 mln. JAV dolerių (7,8 mln. eurų) nusipirko prabangų butą su 22 metrų vidiniu baseinu, sporto sale ir privačiu SPA.

15min primena, kad Harry Stylesas išgarsėjo 2010 metais britų „X faktoriuje“ su vaikinų grupe „One Direction“. Šiandien asmeninis 24-erių vaikino turtas vertinamas 78 mln. JAV dolerių (64 mln. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas