Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas iškėlė antrąsias vestuves: šįsyk – prabangioje jachtoje Kaprio saloje

Vokiečių supermodelis Heidi Klum (46) ir rokeris, grupės „Tokio Hotel“ gitaristas Tomas Kaulitzas (29) pirmą kartą aukso žiedais apsimainė dar vasarį. Tačiau šeštadienį pora vestuves atšoko antrąsyk, šįkart – Italijai priklausančioje Kaprio saloje. Ceremonija, kurios metu mylimieji buvo apsupti draugų ir šeimos narių, buvo išties stulbinanti.
Heidi Klum ir Tomo Kaulitzo vestuvės
Heidi Klum ir Tomo Kaulitzo vestuvės / Vida Press nuotr.

Kaip praneša „People“, pora vestuvių šventę surengė prabangioje jachtoje „Christina O“. Sutemus ji buvo apšviesta – svečiai čia linksminosi visą naktį.

Tai – viena prabangiausių jachtų pasaulyje. Ji kadaise priklausė verslininkui, laivų magnatui Aristotle'iui Onassiui, joje vyko Monako princesės Grace Kelly ir princo Rainier III bei paties A.Onassio su Jacqueline Kennedy vestuvių šventės.

Vida Press nuotr./Heidi Klum ir Tomo Kaulitzo vestuvių akimirka
Vida Press nuotr./Heidi Klum ir Tomo Kaulitzo vestuvių akimirka

Heidi vestuvių metu atrodė itin puošniai – dėvėjo dramblio kaulos spalvos suknelę su gėlių ornamentais. Ant abiejų rankų riešų ji buvo užsimovusi auksines apyrankes, o ant kaklo žėrėjo širdelės formos pakabukas.

Tomas aprangą priderino prie savo žmonos stiliaus – pasipuošė baltu kostiumu. Taip pat dėvėjo mėlynos spalvos marškinius.

Tiek H.Klum, tiek T.Kaulitzas vestuvių metu neavėjo batų – užfiksuotuose kadruose pastebėti vaikščiojantys basomis.

Pora įžadais apsikeitė jachtoje, kuri buvo puošta gėlėmis. Po ceremonijos mylimieji nė nebandė slėpti pro kraštus besiveržiančių emocijų – atrodė be galo laimingi, meiliai bendravo vienas su kitu.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Šventės metu sutuoktiniai buvo apsupti keturių Heidi vaikų. Šalia buvo modelio dukra Leni (15), kurios ji susilaukė su buvusiu „Formulė-1“ vadovu Flavio Briatore, ir dar trys atžalos, gimusius santuokoje su dainininku Sealu – sūnūs Henry (14) ir Johanas (12) bei dukra Lou (9).

Vestuvėse dalyvavo ir Tomo brolis dvynys Billas Kaulitzas, kuris irgi yra „Tokio Hotel“ narys. Taip pat – Heidi tėvai Erna ir Guntheris.

Tiesa, H.Klum ir T.Kaulitzas pažymėti jųdviejų laimės į Kaprį bičiulius sukvietė dar penktadienį, likus dienai iki ceremonijos, – laive vyko priešvestuvinis vakarėlis.

Vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Pirmą kartą drauge viešumoje Heidi Klum ir už ją 16 metų jaunesnis Tomas Kaulitzas buvo pastebėti 2018-ųjų kovo pabaigoje. Tais pačiais metais, per Kalėdas, muzikantas modeliui pasipiršo.

Jau šių metų vasarį, praėjus dviems mėnesiams nuo sužadėtuvių, jie pirmą kartą sumainė aukso žiedus Beverli Hilse. Vis dėlto tai padarė slapta – žinia apie poros vedybas žiniasklaidą pasiekė tik liepą.

Dabar Italijoje susituokė antrą kartą, tačiau to padaryti slapta šįsyk nepavyko.

15min primena, kad Heidi Klum 2017-aisiais išsiskyrė su meno konsultantu Vito Schnabeliu, kuris, beje, taip pat buvo jaunesnis už ją – juos skyrė 13-os metų amžiaus skirtumas. Pora draugavo nuo 2014-ųjų.

2012 metais Heidi Klum išsiskyrė su dainininku Sealu, su kuriuo santuokoje pragyveno septynerius metus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujas Heidi Klum draugas – 16 metų jaunesnis „Tokio Hotel“ gitaristas: romaną patvirtino bučinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas