Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Heidi Klum pranoko pati save: supermodelis virto šiurpiu ateiviu, kostiumui – didžiulės ovacijos

Išgirdus žodį Helovinas, tikriausiai daugeliui į galvą šauna viena mintis – jau legendiniu tapęs modelio Heidi Klum organizuojamas vakarėlis. Ne paslaptis, kad vokietė yra didžiausia šios šventės gerbėja ir yra žinoma dėl stulbinančių, kasmet vis geresnių kostiumų. Ne išimtis ir šie metai – jau 20 kartą organizuojama laukiamiausia Helovino šventė pritraukė būrį garsių asmenų, o pati H.Klum joje pasirodė persirengusi šlykščiu ir gąsdinančiu ateiviu.
Heidi Klum Helovino įvaizdis
Heidi Klum Helovino įvaizdis / „Scanpix“ nuotr.

Nuo 2000-ųjų, kuomet įvyko pirmasis, kaip rašo užsienio portalai, aukščiausio lygio Helovino vakarėlis, H.Klum į savo pačios organizuojamą šventę buvo atvykusi persirengusi kaip drugelis, Kleopatra, beždžionė, Šreko žmona princesė Fiona, senutė ir kt.

Šiemet jos kostiumas – ne ką mažiau įspūdingas. Padedama profesionalių plaukų stilistų, kino filmų grimo ekspertų, H.Klum įsikūnijo į gąsdinantį ir šlykštų ateivį. Sukurti šį įvaizdį užtruko 12 valandų, o pasiruošimas taip pat tapo šou dalimi šios šventės gerbėjams.

Heidi Klum visuomet dalijosi įvaizdžio kūrimo užkulisiais, o šiemet susirinkusieji tai galėjo stebėti tiesiogiai – jai kostiumas buvo kuriamas sėdint prie knygyno Niujorke lango.

Pasiruošimo akimirkos:

Kaip skelbia „Independent“, šiurpą kėlė ne tik H.Klum įvaizdis, bet ir vakarėlio papuošimai. O pati į vakarėlį atvyko iš stiklo pagamintoje transporto priemonėje, kuri visa buvo aptaškyta krauju.

Jo neišvengė bei savo kostiumu neatsiliko ir sutuoktinis Tomas Kaulitzas. Jis atvyko persirengęs kosmonautu.

„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey, Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas
„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey, Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas
„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum
„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum

Dar prieš vakarėlį H.Klum sakė kasmet sau išsikelianti tikslą surengti geresnį vakarėlį nei buvo. „Spaudžiu save. Kasmet noriu save pranokti, – anksčiau atviravo ji. – Nenoriu nuvilti savo Helovino gerbėjų, nes yra tiek daug žmonių, kuriems kaip ir man labai patinka kūrybiškumas. Štai dėl ko tai darau. Tai suteikia galimybę žmonėms dienai tapti kažkuo kitu.“

Ir tai išties pasiteisino. Nors Helovino gerbėjus sunku nustebinti, šis supermodelio įvaizdis užsienio žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose tituluojamas kaip vienas iš geriausių, jei ne geriausias.

„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum su svečiais
„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum su svečiais

Bilietų į vakarėlį, šiemet vykusį naujai atidarytame „Cathedrale“ restorane „Moxy East Village“ viešbutyje, kaina – atitinkama jo populiarumui. Vienoje JAV bilietų pardavinėjimo platformoje bilietas vienam žmogui kainavo beveik 2400 dolerių (maždaug 2160 eurų).

Tuo tarpu dešimčiai asmenų skirtas VIP staliukas – kiek daugiau nei 38,4 tūkst. dolerių (maždaug 34,6 tūkst. eurų).

Heidi Klum Helovino vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas