Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hito „Sexy And I Know It“ atlikėjo Redfoo pokyčiai: tapo programuotoju ir veganu

Pasaulį su tokiais šokių muzikos hitais kaip „Party Rock Anthem“ bei „Sexy And I Know It“ šokdinęs dueto LMFAO narys Redfoo (42 m.) kardinaliai pakeitė savo gyvenimo būdą: pašėlusį pramogų pasaulį išmainė į programavimą ir tapo veganu.
Taip Redfoo atrodo dabar ir 2011 metais
Taip Redfoo atrodo dabar ir 2011 metais / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Praėjo jau beveik 10 metų, kuomet muzikos pasaulyje išgarsėjo pašėlęs dėdės ir sūnėno duetas LMFAO, tačiau dabar Redfoo gyvena visai kitokį gyvenimą, kas stebina jo gerbėjus. Redfoo, kurio tikrasis vardas – Stefanas Kendalas Gordy, iš esmės pakeitė savo karjeros kryptį ir pradėjo... programuoti.

Buvęs Australijos „X faktoriaus“ teisėjas pasidarė metų pertrauką nuo koncertų, ir per tą laiką surado ne tik naują patinkančią veiklą, bet ir meilę bei veganizmą!

„Instagram“ nuotr./Redfoo
„Instagram“ nuotr./Redfoo

Jis taip pat nutarė parduoti savo prašmatnų namą Vakarų Holivude ir persikėlė gyventi į Malibu.

Savo laisvą laiką Redfoo leidžia programuodamas, žaisdamas tenisą bei eidamas į žygius po kalnus. Ir kompaniją jam dažniausiai palaiko mylimoji Jasmine Alkouri.

Tiesa, nors jo karjeroje atverstas naujas puslapis, muzikos iš savo pasaulio Redfoo visiškai neištrynė. Po ilgos pertraukos šią vasarą jis vėl šokdins festivalininkus įvairiose pasaulio šalyse, tarp jų – ir Lietuva, Karklės muzikos festivalis.

„Instagram“ nuotr./Redfoo
„Instagram“ nuotr./Redfoo

Redfoo kartu su sūnėnu Sky Blu po dueto LMFAO vėliava išleido tris sėkmingus elektroninės šokių muzikos albumus. Tarp jų dainų – tokie pasauliniai hitai kaip „Party Rock Anthem“, „Sexy And I Know It“, „Shots“ ir „I'm In Miami B****“. Duetas išsiskirstė 2012 metais ir kiekvienas ėmėsi rūpintis savo asmeninėmis karjeromis.

VIDEO: LMFAO - Sexy and I Know It
VIDEO: LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas