Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudas persikėlė į Braziliją: talentų vadybininko vestuvės priminė apdovanojimų ceremoniją

Kone visas Holivudas ir muzikos pasaulio elitas šią savaitę sugužėjo į Braziliją – čia antradienį buvo švenčiamos talentų vadybininko Guy Oseary (45 m.) vestuvės. Su didžiausiomis pasaulio garsenybėmis dirbančio vyro vestuvių svečių sąrašas priminė tikrų tikriausią apdovanojimų ceremoniją – kur pažvelgsi, vien tik žvaigždės!
Demi Moore, „Red Hot Chili Peppers“ narys Flea, Owenas Wilsonas, Bono ir Madonna
Demi Moore, „Red Hot Chili Peppers“ narys Flea, Owenas Wilsonas, Bono ir Madonna / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Guy Oseary vestuvės Rio de Žaneire buvo surengtos neatsitiktinai – jo išrinktoji Michelle Alves yra kilusi iš Brazilijos, nors jau daugelį metų gyvena Jungtinėse Valstijose.

Pora oficialiai vyru ir žmona tapo dar 2006 metais ir jau augina keturis vaikus, tačiau tik dabar susiruošė iškelti didžiulę vestuvių puotą, per kurią dar ir atnaujino santuokos įžadus.

Guy Oseary yra dirbęs su daugybe didžiausių pasaulio žvaigždžių, rūpinosi (ir tebesirūpina) jų karjera, o su nemaža dalimi savo klientų dar ir tapo artimais draugais. Dėl to jo šventės svečių sąrašas ir atrodė toks įspūdingas – vienu metu tiek daug žvaigždžių pamatyti vienoje vietoje galima nebent per svarbiausius metų apdovanojimus, į kuriuos suvažiuoja visi!

Talentų vadybininko vestuves Brazilijoje šventė popkaralienė Madonna, visa U2 kompanija, „Red Hot Chili Peppers“ nariai Anthony Kiedis ir Flea, Holivudo žvaigždės Owenas Wilsonas, Matthew McConaughey su žmona Camila Alves, „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson, atvyko ir buvę sutuoktiniai Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris, komikai Amy Schumer ir Chrisas Rockas, dainininkė Alicia Keys, supermodelis Helena Christensen, rokeris Noelis Gallagheris, muzikos magnatas Diddy su drauge dainininke Cassie.

Vida Press nuotr./Matthew McConaughey su žmona Camila Alves
Vida Press nuotr./Matthew McConaughey su žmona Camila Alves
Vida Press nuotr./Ashtonas Kutcheris
Vida Press nuotr./Ashtonas Kutcheris

Tarp šventės svečių buvo galima išvysti ir buvusią oligarcho Romano Abramovičiaus žmoną Dašą Žukovą, garsią juvelyrikos dizainerę Jennifer Meyer, kuri yra buvusi aktoriaus Tobey Maguire žmona, ir dar daugybę kitų garsių ir žinomų veidų.

„Instagram“ nuotr./Heather Parry, Helena Christensen, Karen Elson, Jennifer Meyer, Daša Žukova, Dakota Johnson ir Bono
„Instagram“ nuotr./Heather Parry, Helena Christensen, Karen Elson, Jennifer Meyer, Daša Žukova, Dakota Johnson ir Bono
„Instagram“ nuotr./Dakota Johnson
„Instagram“ nuotr./Dakota Johnson

Santuokos įžadų atnaujinimo ceremonija buvo surengta prie garsiosios Kristaus Atpirkėjo statulos, o puota vyko Brazilijos TV žvaigždės Luciano Hucko ir jo žmonos Angelicos viloje.

Visi svečiai buvo apgyvendinti viename „Fasano Hotel“ viešbutyje, esančiame prie pat garsiojo Ipanemos paplūdimio. Jį šventės kaltininkai išnuomojo absoliučiai visą vien tam, kad jų garsūs svečiai galėtų nesukti galvos dėl privatumo.

Pranešama, kad Guy Oseary vestuvių puota atsiėjo apie 250 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant