Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Meghan Markle nepaiso protokolo suvaržymų – raudonajam kilimui pasirinko ne suknelę, o kostiumą

Raudonojo kilimo renginiai Holivudo aktorei Meghan Markle nėra naujiena, tačiau ketvirtadienį ji vis tiek buvo debiutantė: pirmą kartą formaliame vakaro renginyje – apdovanojimuose su raudonu kilimu – dalyvavo kaip britų karališkosios šeimos narė. Ir tokiai progai pasirinko ne princesišką žemę šluojančią suknelę, o holivudiniu glamūru ir emancipacija dvelkiantį kostiumą.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

Į istorinę „Goldsmiths' Hall“ salę Londone Meghan Markle atvyko kartu su savo sužadėtiniu princu Harry – tai buvo pirmas kartas, kai jie kartu dalyvavo formaliame vakaro renginyje kaip karališkosios šeimos atstovai.

„The Endeavour Fund Awards“ apdovanojimuose buvo pagerbti sužaloti, sužeisti ar sergantys kariai – Harry ir Meghan įteikinėjo apdovanojimus.

Šiam formaliam renginiui stilingoji Meghan Markle pasirinko juodą „Alexander McQueen“ vyriško stiliaus švarko ir kelnių kostiumą, kainuojantį 1 820 svarų, „Tuxe“ baltus satino marškinius su netvarkingai surištu kaspinu (285 svarai), juodus „Jimmy Choo“ stiletus ir „Prada“ delninę.

Daug kas atkreipė dėmesį, kad toks Meghan Markle įvaizdis labai dvelkė holivudiniu glamūru – ji rengiasi visiškai kitaip, nei griežto protokolo suvaržytos kitos karališkosios šeimos narės. Įdomu, kaip Meghan Markle stilius pasikeis jai tapus oficialia princo žmona?

Beje, toks Meghan Markle stilius kaip diena ir naktis skyrėsi nuo to, kokį tą patį vakarą pademonstravo Kembridžo hercogienė Catherine, dalyvavusi oficialiame priėmime Norvegijos karališkuosiuose rūmuose Osle. Ji taip pat vilkėjo „Alexander McQueen“ mados namų drabužį, tačiau visiškai kitokios stilistikos – graikiško stiliaus suknelę su ilgu apsiaustu.

„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine su Norvegijos karaliumi Haraldu V
„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine su Norvegijos karaliumi Haraldu V
VIDEO: Princo Harry išrinktoji — Meghan Markle. Kas ji tokia?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas