Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorė Halle Berry išsiskyrė su 16 metų jaunesniu draugu: „Su meile baigta“

Holivudo žvaigždė Halle Berry (51 m.) po trumpo romano išsiskyrė su garsiu britų muzikos prodiuseriu Alexu da Kidu (35 m.), jaunesniu už ją 16 metų.
Halle Berry ir Alexas da Kidas
Halle Berry ir Alexas da Kidas / Vida Press nuotr.

Poros draugystės prasidėjo vasarą, o rugsėjį aktorė paviešino savo naujus santykius – naująjį draugą meiliai vadino „savo pusiausvyra“, ėmė rodytis su juo įvairiuose renginiuose.

Dar lapkričio pabaigoje pora kartu atostogavo Bora Bora saloje ir atrodė laimingi, tačiau labai greitai viskas pasisuko kita linkme. Šeštadienio vakarą Alexas da Kidas buvo pastebėtas leidžiantis laiką su dailia moterimi ir iš jų elgesio atrodė, tarytum jie būtų daugiau nei vien tik draugai.

Tuo tarpu Halle Berry šią savaitę savo „Instagram“ paskyroje publikavo nuotrauką su prierašu „Baigta su meile“, kuri patvirtino jos ir Alexo skyrybas.

Anot „Gossip Cop“ šaltinio, tai Halle Berry inicijavo skyrybas netrukus po to, kai jie grįžo iš atostogų. Na o „ET Online“ kitas šaltinis sakė: „Alexas jau pamiršo apie skyrybas ir gyvena toliau. Tarp jo ir Halle nebuvo nieko rimto.“

Tikrasis Alexo da Kido vardas – Alexanderis Grantas, jis yra pripažintas muzikos prodiuseris, nominuotas keliems „Grammy“ apdovanojimams. Tarp jo prodiustuotų hitų yra tokios visame pasaulyje populiarios dainos kaip Eminemo ir Rihannos „Love the Way You Lie“, grupės „Imagine Dragons“ hitai „Thunder“, „Radioactive“ ir „Demons“, B.o.B su Hayley Williams „Airplanes“, Diddy su Dirty Money ir Skylar Grey „Coming Home“ ir daugybė kitų.

Vida Press nuotr./Alexas da Kidas
Vida Press nuotr./Alexas da Kidas

15min primena, kad „Oskaro“ laureatė Halle Berry 2015-ųjų spalį išsiskyrė su savo trečiuoju vyru Olivier Martinezu. Su juo Halle Berry susilaukė sūnaus Maceo (4 m.), o iš ankstesnių santykių aktorė turi dar vieną atžalą, devynerių dukrą Nahlą.

Draugystė su Alexu da Kidu buvo pirmi vieši žvaigždės santykiai nuo prieš dvejus metus įvykusių skyrybų.

Štai keletas hitų, kuriuos prodiusavo Alexas da Kidas:

VIDEO: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
VIDEO: Imagine Dragons - Thunder
VIDEO: Imagine Dragons - Radioactive
VIDEO: B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore [OFFICIAL VIDEO]
VIDEO: Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas