Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorė Kirsten Dunst susilaukė pirmojo vaiko

Holivudo aktorė Kirsten Dunst (35 m.) ir jos sužadėtinis, taip pat aktorius Jesse'is Plemonsas (30 m.) gyvena itin džiugiomis nuotaikomis – pora susilaukė pirmagimio. „People“ praneša, kad jiems gimė sūnus.
Kirsten Dunst ir Jesse'is Plemonsas
Kirsten Dunst ir Jesse'is Plemonsas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kirsten Dunst

Patys tėvai šios žinios dar nepatvirtino oficialiai, tačiau ne vienas šaltinis iš jų aplinkos patikino, kad savaitgalį jiems „gimė sveikas berniukas“. „Visi jaučiasi puikiai“, – sakė šaltinis.

Žinia apie dviem „Auksiniams gaubliams“ nominuotos aktorės nėštumą pasklido dar gruodžio mėnesį, o neilgai trukus pati Kirsten Dunst šią naujieną patvirtino su mados namų „Rodarte“ fotosesija – reklamoje ji įsiamžino meiliai apglėbusi savo pilvą:

Kad trokšta tapti mama, aktorė kalbėjo jau keletą metų. Dar 2014-aisiais duodama interviu žurnalui „Red“ sakė, kad tuo metu laukėsi dvi jos geros draugės ir ji pati buvo apsėsta minčių apie kūdikius. Tuo metu jai buvo 32-eji, ir tame interviu aktorė sakė: „Manau, 33-eji yra puikus amžius susilaukti pirmojo vaiko“. Tada ji draugavo su aktoriumi Garrettu Hedlundu, tačiau 2016 metų pavasarį svajonės apie šeimą subyrėjo – pora išsiskyrė.

Tačiau tuoj pat po tų skyrybų aktorė sutiko savo tikrąją gyvenimo meilę – aktorių Jesse'į Plemonsą, su kuriuo susipažino filmuodamasi seriale „Fargo“. 2017-ųjų sausį pora susižadėjo, o dabar išsipildė ir Kirsten Dunst svajonės turėti šeimą.

Vida Press nuotr./Kirsten Dunst ir Jesse'is Plemonsas
Vida Press nuotr./Kirsten Dunst ir Jesse'is Plemonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas