Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo blogiukas Colinas Farrellas atsigulė į reabilitacijos kliniką

Holivudo aktorius, „Auksinio gaublio“ laureatas Colinas Farrellas (41 m.) savo noru atsigulė gydytis į reabilitacijos kliniką Arizonoje, praneša „Us Weekly“.
Colinas Farrellas
Colinas Farrellas / „Scanpix“/AP nuotr.

Į „The Meadows“ kliniką Colinas Farrellas įsiregistravo praėjusią savaitę. Tačiau kaip „Us Weekly“ patikino šaltinis iš aktoriaus aplinkos, jis neatkrito ir kvaišalų vis dar nevartoja – reabilitacijos tikslas yra palaikomasis gydymas.

„Jis pats savo noru ten atsigulė. Jis negrįžo prie narkotikų ir alkoholio, bet jam reikėjo iš naujo pasikrauti ir viską tvarkingai susidėlioti, kad ir toliau nevartotų“, – paaiškino Colino Farrello pažįstamas, norėjęs likti anonimu.

„Jis nepradėjo vėl gerti, – tikino kitas šaltinis portalui „People“. – Vienas darbas keitė kitą, ir jam tiesiog reikėjo pertraukos. Jis blaivus jau 12 metų ir norėjo užsitikrinti, kad taip būtų ir toliau. Jis nusprendė skirti laiko sau ir įsikrauti iš naujo. Tai buvo jo paties mintis.“

Colinas Farrellas pastarąjį kartą pagalbos į specialistus kreipėsi 2005-aisiais, baigęs filmuotis kriminalinėje dramoje „Majamio policija“ („Miami Vice“). Tačiau apie tai jis viešai prakalbo tik po aštuonerių metų.

„Baigėsi „Majamio policijos“ filmavimas ir aš buvau įsodintas į lėktuvą, nuskraidinusį mane į reabilitacijos kliniką, – 2013-aisiais sakė jis. – Per ilgus metus vartojimo buvau išsiugdęs aukštą toleranciją įvairiausiems kvaišalams. Tai pasiekė tokį lygį, kuomet nebepajėgiau nuspausti stabdžių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas