Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į finalą nepatekęs prancūzas tapo olimpiados sensacija: dėmesio centre – sportininko penis

Paryžiaus olimpinių žaidynių komentatoriai tiesioginiame eteryje liko be žodžių po to, kai Prancūzijos šuolininkas su kartimi Anthony Ammirati (21) nepateko į varžybų finalą. Mat stoti į lemiamą kovą dėl medalio sportininkui sutrukdė neįprastos aplinkybės.

Prancūzas Anthony Ammirati šeštadienį (rugpjūčio 3 d.) Paryžiaus olimpinėse žaidynėse dalyvavo vyrų šuolio su kartimi kvalifikacinėse varžybose. Deja, sportininkas į finalą nepateko.

Olimpietis, sėkmingai įveikęs 5,40 m ir 5,60 m, nesugebėjo peršokti 5,70 m aukščio.

Vida Press nuotr./Anthony Ammirati
Vida Press nuotr./Anthony Ammirati

Trečiasis bandymas buvo beveik pavykęs, tačiau Anthony sutrukdė jo paties kūnas. Dėl nesėkmės prancūzas nebegalėjo kovoti dėl medalio.

Imta kalbėti, kad olimpiečiui patekti į finalą sutrukdė penis, mat transliacijoje buvo matyti, kaip jis užkliudo strypą, o šis nukrenta žemyn, rašo dailymail.co.uk.

Vaizdo įrašas:

Neįprasta akimirka netruko išplisti socialiniuose tinkluose. Taip 21 metų prancūzas sulaukė netikėtos šlovės ir tapo interneto žvaigžde. Ženkliai padidėjo ir jo sekėjų skaičius instagrame.

„Kai ketini laimėti olimpinį medalį, bet tavo didžiulis penis sutrukdo, o visas pasaulis tai stebi sulėtintai“, – rašė vienas socialinio tinklo „X“ (buvęs „Twitter“) naudotojas.

„Jis neiškovojo olimpinio aukso, bet savo gyvenime gavo kai ką daug svarbesnio. Jis iš baro visą likusį gyvenimą niekada nebeišeis vienas“, – šmaikštavo kitas internautas.

Tačiau anot people.com, dėl nesėkmės kaltinti vien penį – netikslu. Teigiama, kad iš pradžių sportininkas į kartį atsitrenkė blauzdomis, o tik po to – tarpkoju.

Po tylos pauzės galiausiai prabilo ir pats A.Ammirati, tačiau tiesiogiai apie tai, kas įvyko bandant patekti į finalą, nekalbėjo.

Prancūzijos lengvosios atletikos federacijai Anthony prisipažino, kad yra šiek tiek sugniuždytas, nes trečiuoju bandymu nepavyko įveikti 5,70 dėl...techninės klaidos.

„Tai didelis nusivylimas“, – sakė sportininkas.

Stopkadras/Anthony Ammirati
Stopkadras/Anthony Ammirati

A.Amiratti pridūrė: „Džiaugiuosi, kad galiu priversti žmones šypsotis ir juoktis. Ir kas žino, gal tai bus kažko nuostabaus pradžia!“

2022 m. prancūzas pasaulio jaunimo iki 20 metų lengvosios atletikos čempionate iškovojo aukso medalį. Jis yra antrasis sportininkas Prancūzijos istorijoje, įveikęs 5,81 m aukštį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi