Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 16

Į skandalus ir net teisėsaugos akiratį patekę aktoriai: ar tai paveikė jų karjerą?

Garsenybių kasdienybė toli gražu nėra tokia lengva, kaip gali pasirodyti – jos gyvena tarsi po padidinamuoju stiklu ir visi bent kiek skandalingesni jų veiksmai kaipmat atsiduria pirmuosiuose leidinių puslapiuose. Visgi, net nuolat stebimi gerbėjų ir paparacių, kai kurie žinomi žmonės sugeba nusikalsti. Šie 16 aktorių policijos akiratyje atsidūrė ne kartą, o kaip į tai pažiūrėjo Holivudas – kokios įtakos skandalai turėjo nusikaltusių žvaigždžių karjeroms?
Lindsay Lohan, Johnny Deppas, Ezra Milleris, Armie Hammeris, Matthew McConaughey, Willas Smithas
Lindsay Lohan, Johnny Deppas, Ezra Milleris, Armie Hammeris, Matthew McConaughey, Willas Smithas / „Scanpix“, Vida Press nuotr.

16. Ezra Milleris

„Fantastinių gyvūnų“ serijos žvaigždė ir Blyksnį filmuose pagal DC komiksus įkūnijantis Ezra Milleris problemų su teisėsauga turi jau ne vienerius metus. 2011-ųjų birželio pabaigoje, filmuodamasis juostoje „Atskalūno laiškai“, aktorius sėdėjo keleivio sėdynėje automobilio, kurį pareigūnai sustabdė dėl sugedusios lempos. Policininkai automobilyje rado 20 gramų marihuanos, priklausančios E.Milleriui. Aktoriui buvo pareikšti kaltinimai narkotikų laikymu, tačiau vėliau jie panaikinti.

2020-ųjų balandį socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė dabar jau ištrintas įrašas, kuriame matyti E.Milleris, smaugiantis moterį ir vėliau ją pastumiantis ant žemės. „Variety“ patvirtino, kad vaizdo įraše, užfiksuotame bare Reikjavike – tikrai Ezra, kurį iš baro išvedė darbuotojai.

Dar po dvejų metų, 2022-ųjų kovo pabaigoje, aktorius buvo areštuotas Havajuose. Pareigūnai po incidento teigė, kad Ezra Milleris karaokė bare priekabiavo prie kitų lankytojų ir elgėsi agresyviai. Sulaikymo metu E.Milleris aiškino, kad yra suimtas „neteisėtai“, kaltino pareigūnus persekiojimu ir neapykantos nusikaltimais, nes jie kreipdamiesi į jį esą panaudojo netinkamus įvardžius. Po trijų savaičių E.Milleris ir vėl buvo sulaikytas – šįkart už tai, kad privačiame vakarėlyje į moterį metė kėdę ir sužalojo jai kaktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas