Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Instagram“ nuolat trina modelio paskyrą: pati įvardijo priežastį – yra per graži

2016 m. „Mis Slovakija“ finalininkė Veronika Rajek socialiniuose tinkluose sulaukia užgaulių komentarų – anot merginos, internautai mano, kad jos paskyra netikra, nes yra „per karšta“. Dėl šios priežasties modelio anketa buvo ne kartą ištrinta.
Veronika Rajek
Veronika Rajek / „Instagram“ nuotr.

Vis dėlto Veronika nusprendė tam padaryti galą ir žmonėms pagaliau įrodyti, kad jos kūnas ir ji pati nėra koregavimo rezultatas, rašo mirror.co.uk.

Iš Slovakijos kilęs modelis teigia, kad jos „Instagram“ paskyra nuolat trinama dėl žmonių, kurie mano, kad ji yra netikras asmuo, skundų.

25-erių mergina teigia, kad „gražiems žmonėms gyvenimas yra sunkesnis“ ir kad ji „žmonėms atrodo tokia karšta, kad jie mano, jog ji netikra“.

Kiti tyčiojasi iš buvusios „Mis Slovakija 2016“ finalininkės ir dėl to, kad jai esą buvo atlikta plastinė operacija. Tačiau anot merginos, tai nėra tiesa.

„Žmonės net netiki, kad aš egzistuoju. Tai truputį diskriminacija, kad kitos moterys gali daryti tą patį, ką aš, o aš negaliu, mane tiesiog išbraukia dėl išvaizdos.

Aš save vadinu ateiviu, nes žmonės netiki, kad aš tikra. Jie mano, kad esu algoritmo robotas arba apgavikė internete. Žmonės sako, kad gražiems žmonėms lengva, bet man taip nėra, žmonės man gyvenimą apsunkina, nes esu graži“, – kalbėjo ji.

Modelis, gyvenantis Vienoje, Austrijoje, keliauja po pasaulį ir kuria savo „Instagram“ turinį. Veronika tvirtina, kad žmonės „visada nustemba“, kai pirmą kartą su ja susitinka.

Veronika teigia, kad ji nuolat gauna šimtus žinučių iš moterų, kurios ją stengiasi sugėdinti dėl išvaizdos ir kaltinti naudojant filtrus. Mergina, socialiniame tinkle turinti 1,1 mln. sekėjų, sakė, kad panašių žinučių sulaukia ir iš vyrų.

„Jie nemano, kad esu tikra, tačiau blogiausios žinutės mano „Instagram“ yra iš moterų, kurios manęs klausia, kodėl apsimetinėju, ir prašo įrodymų“, – liūdesio neslėpė Veronika.

Mergina sako nenaudojanti jokių specialių filtrų ir nekoreguojanti savo kūno ir odos. Todėl stebisi, kodėl sulaukia tokių komentarų iš kitų merginų.

„Moterys pavydi ir mano, kad aš noriu jų vaikino. Tik moterys gali taip stipriai įskaudinti kitas moteris. Nemanau, kad esu tobula, ir nors realiame gyvenime esu natūrali, bet žmonės manęs bijo ir nenori su manimi kalbėtis“, – sakė ji.

Norėdama nutraukti gandus apie plastines operacijas ir tvirtinimus, kad yra apgavikė, Veronika ėmėsi net pačių beviltiškiausių priemonių. Ji nusprendė nuskenuoti savo krūtis, kad įrodytų, jog žmonės klysta. Spalio mėnesį už šią procedūrą, kuri buvo atlikta Dubajuje, modelis sumokėjo 75 svarus.

„Žmonės abejoja mano krūtų natūralumu, todėl nuėjau pas gydytoją, kad išsitirčiau krūtis ir įrodyčiau, kad jos tikros, be jokių patobulinimų ar randų. Mano gydytoja tikrai nustebo, nes manė, kad man taip pat buvo atlikta operacija, ir pasakė, kad turiu gražiausias natūralias krūtis.

Paauglystėje tiek daug sportavau, kad užsiauginau raumenis, dėl kurių mano krūtys yra gražios formos. Aš nesistengiu būti seksuali, tiesiog turiu dideles krūtis. Dievas davė man šias dovanas ir aš noriu, kad žmonės manimi patikėtų“, – kalbėjo V.Rajek.

Beje, Veronika jau kurį laiką atidžiai prižiūri savo kūno formas – nevartoja alkoholio ir nedalyvauja vakarėliuose, bet sportuoja penkis kartus per savaitę. Tačiau ir tai turi tamsiąją pusę.

„Aš neturiu daug draugų, bet jaučiuosi gerai. Jei jautiesi graži tokia, kokia esi, vadinasi, esi graži. Jeigu pasitiki savo kūnu ir esi plius dydžio, tai tiesiog pasitikėk. Jei jums buvo atlikta plastinė operacija, būkite sąžiningi. Jei rūpiniesi savimi, gali būti ir graži“, – nuoširdžiai kalbėjo mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas