Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Internautės seksualiniu priekabiavimu apkaltintas Justinas Bieberis turi įrodymų, kad istorija – netikra

Savaitgalį Justinas Bieberis (26 m.) vienos internautės tviteryje buvo apkaltintas prieš kelis metus seksualiai prie jos priekabiavęs. Tačiau atlikėjas yra įsitikinęs, kad visa tai – išgalvota istorija ir šiems gandams paneigti pateikė įrodymus.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „People“, šeštadienį tviterio naudotoja Danielle socialiniame tinkle rašė, kad 2014 metais, kai jai buvo 21-eri, o Justinui Bieberiui – 20 metų, jis prie jos neva seksualiai priekabiavo (Šie įrašai, o vėliau ir pati Danielle paskyra, buvo pašalinti).

Danielle teigė, neva su Justinu Bieberiu ji susipažino viename renginyje Teksase, po kurio ją ir jos drauges jis pakvietė į viešbutį, kuriame prie merginos buvo „seksualiai priekabiauta be sutikimo“. Danielle, kaip rašo užsienio spauda, neatskleidė su ja tą vakarą buvusių draugių tapatybės, o ir paties įvykio daugiau nekomentavo.

„Įprastai nekreipiu dėmesio į tokius dalykus, nes per savo karjerą susidūriau su įvairiais kaltinimais, bet pasikalbėjęs su žmona (Hailey Baldwin) ir komanda nusprendžiau prabilti apie šio vakaro problemą“, – įrašų seriją tviteryje pradėjo dainininkas.

„Gandai yra gandai, bet į seksualinį priekabiavimą aš reaguoju rimtai. Norėjau prabilti iš karto, bet gerbdamas aukas, kurios su tuo susiduria kasdien, norėjau įsitikinti, kad turiu visus faktus, prieš man pradedant pranešimą“, – rašė Justinas Bieberis.

Toliau atlikėjas rašo, kad tiesos apie esą 2014 metų kovo 9 d. Ostine, Teksase, „Four Seasons“ viešbutyje nutikusią istoriją nėra nė lašo ir jis turi įrodymų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Justinas Bieberis žmonai nupirko 8 mln. dolerių vertės namus: pasižvalgykite po mansardą Beverli Hilse

Justinas Bieberis pasidalijo keliomis nuorodomis į tą dieną pasirodžiusius straipsnius, kitų internautų įrašais bei elektroniniais laiškais, jo komanda taip pat susisiekė su minėto viešbučio vadybininku, kuris patikrinęs patvirtino, jog tomis dienomis jis nei lankėsi, nei buvo rezervavęs kambarį viešbutyje. Pasirodo, Justinas Bieberis tą naktį leido su tuometine mylimąja Selena Gomez per „AirBnB“ išsinuomuotame būste, o vėliau apsigyveno „Westin“ viešbutyje.

„Kiekvienas kaltinimas seksualiniu priekabiavimu turėtų būti priimtas rimtai ir štai kodėl reikėjo mano atsako. Tačiau ši istorija nėra faktiškai įmanoma, tad aš, drauge su „Twitter“ ir pareigūnais, imsiuosi teisinių veiksmų“, – įrašus socialiniame tinkle užbaigė dainininkas.

Tą pačią savaitę panašių kaltinimų sulaukė ir aktorius Anselas Elgortas (26 m.). Taipogi tviteryje, tik jau kita internautė, pasivadinusi Gabby, rašė, jog kai jai buvo 17 metų (taip pat 2014-aisiais), filmo „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ aktorius prie jos seksualiai priekabiavo, taip pat reikalavo jos atsiųsti nuogas nuotraukas bei bandė įkalbėti užsiimti seksu trise, rašo „People“.

„Man buvo apmaudu socialinėse medijose pamatyti pastarąsias 24 valandas apie mane sklandančius įrašus. Negaliu teigti, kad suprantu Gabby jausmus, bet jos įvykių apibūdinimas neatskleidžia to, kas įvyko. Niekada nepriekabiavau ir niekada seksualiai nepriekabiausiu“, – rašė aktorius.

„Scanpix“ nuotr./Anselis Elgortas
„Scanpix“ nuotr./Anselis Elgortas

Jis nepaneigė, kad 2014-aisiais Niujorke, kai buvo 20-ies, turėjo trumpą romaną su mergina, vardu Gabby, tačiau patikino, kad tai įvyko abipusiu sutarimu. Aktorius pripažino, kad santykiams nutrūkus, su tuo jis tvarkėsi netinkamai.

„Lioviausi jai atsakinėti, kas yra labai nebrandu ir žiauru. Žinau, kad šis pavėluotas atsiprašymas nepateisina mano nepriimtino elgesio man dingus, – tęsė jis įraše instagrame. – Esu pasibjaurėjęs ir man gėda dėl mano veiksmų. Labai atsiprašau.“

Gabby įraše, kuris, kaip ir jos paskyra, vėliau iš socialinio tinklo dingo, teigė, kad Anselas Elgortas prie jos seksualiai priekabiavo po jos 17 gimtadienio (Niujorke amžius, kurio sulaukus galima turėti lytinius santykius yra 17 metų).

Nusiuntusi aktoriui asmeninę žinutę socialiniame tinkle, ji, kaip teigė, gavo nuorodą į jo privatų „Snapchat“. Mergina pridūrė nesitikėjusi, kad aktorius pamatys jos žinutę, o tuo labiau jai atrašys.

Ji teigė, kad Anselas Elgortas „prašė manęs nuogų (nuotraukų)“ ir „teiravosi apie seksą trise su ja ir viena jos „šokių draugių“, kuri, Gabby teigimu, buvo nepilnametė. Kadangi aktorius neva pagrasino jai ir tikino, kad tai sugriaus jo karjerą, mergina apie įvykį niekam nepasakojo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įsilaužimai, grasinimai ir planai pagrobti: baisiausios žvaigždžių persekiotojų istorijos

Po kaltinimų narkotikų vartojimu Justinas Bieberis atskleidė sergantis Laimo liga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas