Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš grožio konkurso „Misis Šri Lanka“ nugalėtojos karūną atėmusią moterį sulaikė policija

Šri Lankos policija sulaikė Caroline Jurie, atėmusią karūną iš „Misis Šri Lanka“ grožio konkurso nugalėtojos ir ją sužalojusią, rašo BBC.
Pushpika De Silva
Pushpika De Silva / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbta anksčiau, per televiziją rodytame grožio konkurse „Misis Šri Lanka“ nugalėtoja paskelbta Pushpika De Silva. Kaip įprasta, karūną jai ant galvos uždėjo pernai tame pačiame konkurse tituluota Caroline Jurie.

Tačiau moteris, teigdama, kad nugalėtoja negali tapti išsiskyrusi dalyvė, vėliau karūną iš Pushpika De Silva atėmė, ją taip pat ir sužalodama, ir uždėjo ją ant galvos antrą vietą užėmusiai dalyvei.

Vėliau Pushpika De Silva pranešė, kad ji su vyru gyvena atskirai, bet oficialiai juodu nėra išsiskyrę.

Po šio incidento, kuriame dalyvavo ir modelis Chula Padmera, policija sulaikė tiek ją, tiek Caroline Jurie, apkaltinus moteris „nestipriu sužalojimu ir nusikalstama veikla“, BBC teigė policijos atstovas.

Vida Press nuotr./Policijos sulaikyta Caroline Jurie
Vida Press nuotr./Policijos sulaikyta Caroline Jurie

Ketvirtadienį Caroline Jurie ir vyriausias grožio konkurso Šri Lankoje organizatorius Candimalas Jayasinghe buvo apklausti policijos, o kito modelio ir pačios Caroline Jurie balandžio 19 d. laukia teismas.

Karūna grąžinta jos savininkei Pushpika De Silva. „Misis Šri Lanka“ organizatoriai sakė iš Caroline Jurie laukiantys viešo atsiprašymo.

„Esame nusivylę. Gėda, kaip Caroline Jurie elgėsi scenoje, o „Misis pasaulis“ organizacija pradėjo tyrimą šiuo klausimu“, – sakė konkurso, kurio dalimi yra „Misis Šri Lanka“, organizatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas