Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš koronaviruso židinio Italijoje pabėgusi Bella Hadid įsiamžino gundančiose nuotraukose

Modelis Bella Hadid savo 28 mln. instagramo sekėjų nustebino vieną rytą pasidalijusi itin gundančiomis nuotraukomis. 23 metų amžiaus podiumų princesė įsiamžino pusnuogė, rankomis pridengdama tas vietas, dėl kurių ji gali sulaukti nemalonumų dėl socialinio tinklo taisyklių pažeidimo.
Modelis Bella Hadid
Modelis Bella Hadid / „Instagram“ nuotr.

Po intensyvios Milano mados savaitės B.Hadid nusprendė pasilepinti grožio procedūromis. Kaip rašo Dailymail.co.uk, modelis lankėsi Paryžiuje esančiame „Dior“ grožio institute.

Šią vietą savo antrais namais vadinanti B.Hadid laisvas minutes tarp SPA procedūrų išnaudojo trumpai gundančiai fotosesijai. Jos rezultatais žinoma mergina pasidalijo su sekėjais.

„Instagram“ nuotr./Modelis Bella Hadid
„Instagram“ nuotr./Modelis Bella Hadid

Nuotraukose modelis pozuoja, kaip atrodo, jau po atpalaiduojančių procedūrų, kūną pridengusi tik rankšluosčiu arba delnais.

„Ne reklama… Tik noriu papasakoti apie svajingiausią vietą Paryžiuje. Kai mano imuninė sistema šiek tiek nusilpsta, žinau, kur būtina apsilankyti“, – po fotografija rašė B.Hadid.

„Instagram“ nuotr./Modelis Bella Hadid
„Instagram“ nuotr./Modelis Bella Hadid

Pasirūpinti savo sveikata ir grožiu modelis nusprendė po intensyvios savaitės Milane ir pasklidus informacijai, kad Šiaurės Italija tapo vienu didžiausių koronaviruso židinių Europoje. Galbūt dėl to mados sostinę B.Hadid nusprendė palikti anksčiau, nei planavo. Socialiniame tinkle ji pasidalijo asmenuke iš lėktuvo – joje modelis dėvi apsauginę veido kaukę.

Dėl koronaviruso protrūkio Italijoje buvo atšauktas ir dizainerio Giorgio Armani naujausios kolekcijos pristatymas vasario 23 d. Nėra žinoma, ar B.Hadid arba jos sesuo Gigi Hadid turėjo demonstruoti šių mados namų drabužius.

Dizaineris išplatino pranešimą, kuriame skelbė, jog „šou vyks už uždarų durų“ ir „bus tiesiogiai transliuojamas „Armani“ svetainėje“. Į pristatymą žiūrovai buvo skatinami neiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas