Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsimylėjėliai savo sužadėtuvių fotosesijoje atkūrė romantiškiausius Baracko ir Michelle Obamų kadrus

Daugelio žmonių širdis buvęs JAV prezidentas Barackas Obama buvo pavergęs dėl itin šiltų santykių su žmona Michelle ir to, kad jie niekuomet nebuvo pernelyg santūrūs – nesibodėjo savo jausmų demonstruoti viešai. Dalis tų jausmų įamžinta ne vienoje romantiškoje nuotraukoje, kurių per dvi Obamos prezidentavimo kadencijoje padaryta sočiai.
Įsimylėjėliai savo sužadėtuvių fotosesijoje atkūrė Baracko ir Michelle Obamų nuotraukas
Įsimylėjėliai savo sužadėtuvių fotosesijoje atkūrė romantiškiausius Baracko ir Michelle Obamų kadrus / „Instagram“ nuotr.

Ir tie kadrai įkvėpė kitus įsimylėjėlius – amerikiečiai Cassi ir Adamas savo sužadėtuvių fotosesijoje atkartojo pačias gražiausias Baracko ir Michelle Obamų nuotraukas.

Su vestuvių fotografės Natashos Herbert iš Klivlando ir renginių planuotojos Covesos Gragg pagalba jaunavedžiai kaip įmanoma tiksliau atkartojo buvusios pirmosios poros nuotraukas – panašūs drabužiai, šukuosenos, fonas, pozos ir nuotraukų kompozicijos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Barackas Obama su žmona Michelle (2009 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Barackas Obama su žmona Michelle (2009 m.)

„Kai mūsų nuotaka ir jaunikis pasiūlė „Galbūt galėtume pamėginti atkartoti vieną iš garsiųjų jų nuotraukų per mūsų sužadėtuvių fotosesiją?“ aš pasakiau: padarome visą fotosesiją tokią!“ – pristatydama fotosesijos rezultatus savo „Instagram“ paskyroje sakė Covesa Gragg.

Tarp kadrų, kuriuos Cassi ir Adamas pasirinko atkartoti, yra 2009-ųjų kovą prieš pat Nacionalinės laikraščių leidėjų asociacijos priėmimą daryta Obamų nuotrauka, 2015-aisiais Baltųjų rūmų Diplomatiniame priėmimų kambaryje pagautas kadras ir, žinoma, garsusis žurnalo „Essence“ virželis, darytas 2016-ųjų spalį.

Štai keletas Cassi ir Adamo fotosesijos nuotraukų (spustelėkite rodyklę, kad pažiūrėtumėte kitus kadrus):

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant