Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išskirtinė išpažintis

Kaltės kankinamas Amy Winehouse sutuoktinis Blake‘as Fielderis-Civilis prisipažino, kad būtent jis kaltas dėl to, kad 25-erių A.Winehouse vartojo heroiną, kokainą bei žalojo save. Vyras prisiekė nutrauksiantis santuoką, kad britų popdainininkė „nebežudytų“ savęs, pranešė Thesun.co.uk.
Blake‘as Fielderis-Civilis ir Amy Winehouse
Blake‘as Fielderis-Civilis ir Amy Winehouse / „Scanpix“ nuotr.

Sensacingą išpažintį B.Fielderis-Civilis atliko savo noru, užvakar kalbėdamas su britų bulvarinio laikraščio „News of the World“ žurnalistais. „Aš įtraukiau Amy į visa tai, jei ne aš ji tikrai niekada nebūtų pasukusi tokiu keliu. Aš sugrioviau nuostabų jos pasaulį. Dabar turiu ją paleisti, kad išgelbėčiau jai gyvybę. Aš jos nepalieku. Darau visa tai dėl meilės“, – ašarodamas sakė 26-erių vyras. Internete galima rasti ir pokalbio su B.Fielderiu-Civiliu įrašą. Reabilitacijos klinikoje laikomas A.Winehouse vyras kūkčiodamas tvirtino, esą sąžinės graužimas per pastaruosius metus jam tapo nepakeliamas. „Jaučiu lyg žudyčiau save, jaučiu lyg mirčiau“, – apie kankinančias mintis sakė jis.

Baisi istorija

Itin atvirame interviu B.Fielderis-Civilis papasakojo net pačius kraupiausius savo ir A.Winehouse vedybų faktus, kaip 2004-ųjų rugsėjį žmona jo paprašiusi kokaino. Taip pat moteris pjaustėsi sau rankas, pamačiusi tą darantį savo sutuoktinį, o po dienos linksmybių ją ištiko priepuolis. B.Fielderis-Civilis tvirtino žinojęs, kad A.Winehouse jį išdavė su savo vadybininko asistentu. „Aš buvau silpnas ir priklausomas, leidau Amy paragauti kokaino. Nestabdžiau jos, dabar prisiimu visą atsakomybę. Vartojome jį, kaip ir heroiną. Tada mūsų gyvenimai subyrėjo“, – kalbėjo dainininkės vyras. Jis pripažino, kad dažnai net pamiršdavo, kažkur esantis ne vienas, o su žmona. Anot jo, baisiausias matytas vaizdas, padėjęs „prablaivinti“ smegenis – traukulių ištikta A.Winehouse.

Vis dar įklimpusi

B.Fielderis-Civilis tvirtino turintis žinių, kad A.Winehouse vis dar tiekiami narkotikai. Jis apgailestavo, kad policija žiūri pro pirštus į jais prekiaujančius asmenis. „Mano svajonė – vieną dieną vėl būti kartu su Amy, kai ji bus švari, turėtume gražų namą, du vaikus ir visa, kas vyksta tebūtų sumautas prisiminimas“, – troškimus liejo B.Fielderis-Civilis. Jis tvirtino, esa A.Winehouse yra nuostabi rūpestinga ir puikiai gaminanti žmona. „Dėl narkotikų negalime kartu kurti normalaus gyvenimo, todėl turiu ją paleisti“, – liūdnai nutęsė vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas