Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsvajota vestuvių šventė porai baigėsi tragedija: jaunikis pašautas į galvą

Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenantiems Manueliui ir Dulce Gonzalezams jų vestuvės baigėsi tragedija – į šventę įsiveržę užpuolikai pašovė jaunikį. Vyro sveikatos būklė kritinė.
 Manuelis ir Dulce Gonzalezai
Manuelis ir Dulce Gonzalezai / GoFundMe nuotr.

Kaip rašo „People“, birželio 29 d., prieš pat pirmą valandą nakties, Manuelis ir Dulce Gonzalezai šventė savo vestuves, kai du kaukėti ginkluoti asmenys įsiveržė į jų namų kieme vykusį vakarėlį.

„Vienam iš vyrų kraustant žmonių kišenes, ginkluotas vyras atsistojo už aukos, 42 metų ispanakalbio vyro, ir nukreipė į jį ginklą“, – rašoma Sent Luiso policijos pranešime spaudai.

Šeimai sukurtame „GoFundMe“ puslapyje teigiama, kad Manueliui tuomet buvo šauta į galvą. Ligoninėje esantis vyras tebėra kritinės būklės.

Puslapyje teigiama, kad poros šventėje buvo ir du mažamečiai jų vaikai, tačiau nenurodoma, ar jie buvo sužeisti.

„Jis geras tėvas. Puikus vyras mano seseriai. Jis sunkiai dirba“, – televizijos kanalui „Fox2“ sakė nuotakos sesuo Yaribeth Peña. – Jis tiesiog visapusiškai geras žmogus, kuris to tikrai nenusipelnė“.

Pašnekovė mano, kad plėšikai nušovė jos svainį, „nes jis ėjo pasiimti piniginės, o šie tikriausiai pamanė, jog jis eina pasiimti ginklo“.

Policija pranešė, kad įtariamieji iš įvykio vietos pabėgo. Šeimos nariai „Fox2“ pasakojo, kad užpuolikai pasišalino nepasiėmę jokių vertingų daiktų.

Policija informuoja, kad užpuolikai iki šiol nėra surasti. Vyksta įvykio tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas