Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Italiją purto sekso skandalas: vedęs ministras kaltinamas meilužei atskleidęs valstybės paslaptis

Italiją purto politinis skandalas, o žiniasklaidoje mirga 41 metų tinklaraštininkės Marios Rosarios Boccia ir 62 metų buvusio kultūros ministro Gennaro Sangiuliano vardai. Romos prokuratūra pradėjo tyrimą dėl įtarimų buvusiam kultūros ministrui G.Sangiulianui. Vedęs politikas kaltinamas turto grobstymu ir tarnybos paslapčių atskleidimu savo meilužei tinklaraštininkei M.R.Bocciai.
Maria Rosaria Boccia ir Gennaro Sangiuliano
Maria Rosaria Boccia ir Gennaro Sangiuliano / Scanpix nuotr.
Temos: 2 Skandalas Italija

Renginių organizavimo sektoriuje žinoma M.R.Boccia atsidūrė žiniasklaidos taikiklyje dėl daugybės kelionių ir kultūrinių iniciatyvų, vykdomų kartu su kultūros ministru G.Sangiuliano. Pastarasis, ilgą laiką buvęs apkalbų centre, iš pradžių bandė apsiginti nuo užuominų ir atmesti bet kokius spėliojimus dėl santykių su meiluže. Tačiau situacija pasiekė esminį lūžio tašką, kai moteris socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė įrašą, kuriame užsiminė apie santykius su ministru ir naujas savo pareigas.

Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia ir Gennaro Sangiuliano
Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia ir Gennaro Sangiuliano

Ji pareiškė, kad buvo paskirta ministro G.Sangiuliano patarėja. Minėtame įraše Maria Rosaria Boccia padėkojo ministrui už paskyrimą, pridėdama nuotrauką, kurioje jiedu pozuoja šalia vienas kito. Tačiau Kultūros ministerija tai iškart paneigė.

Tačiau moteris šiuo pareiškimu neapsiribojo. Ji paviešino ir įrašus iš privačių pokalbių, taip pat slapta išmaniaisiais akiniais su vaizdo kamera užfiksuotus susitikimus.

Kilus tikrai audrai tiek dėl piktnaudžiavimo galia, tiek dėl santykių su meiluže, vedęs politikas televizijos laidoje TG1 prisipažino, kad vienu metu palaikė artimus santykius su M.R.Boccia, tačiau vasaros pabaigoje juos nutraukė. Spėliojama, kad tai ir buvo priežastis dėl ko moteris prakalbo apie santykius viešai.

Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia ir Gennaro Sangiuliano
Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia ir Gennaro Sangiuliano

Tačiau, kaip tikino buvęs ministras, meilužės naudai nebuvo išleistas nei vienas valstybei priklausantis euras. Mat, kaip jis tikina, viską apmokėjo iš savo asmeninių pinigų. Jis taip pat neigia ir tai, kad Mariai Rosariai atskleidė tarnybines paslaptis.

„Iš draugystės mūsų santykiai pavirto į emocionalius ir sentimentalius“, – laidoje prisipažino G.Sangiuliano, viešai atsiprašydamas savo žmonos Federicos Corsini, kartu su kuria prieš kelias dienas dalyvavo tarptautiniame Venecijos kino festivalyje.

Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia
Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia

„Pirmas žmogus, kurio turiu atsiprašyti, nes ji išskirtinė, tai yra mano žmona. Taip pat atsiprašau Meloni už jai ir vyriausybei sukeltą gėdą. Atsiprašau savo bendradarbių, kurie atsidūrė šioje situacijoje“, – teigė kultūros ministras.

Tačiau tai nepadėjo, o kasdien aiškėja vis daugiau istorijos detalių. Taip žiniasklaidos spaudimui vis augant rugsėjo 6 dieną ministras pateikė neatšaukiamą atsistatydinimo iš kultūros ministro pareigų pareiškimą.

Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia
Scanpix nuotr./Maria Rosaria Boccia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?