Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Jackass“ žvaigždės Johnny Knoxville’o instagrame – sensacija tapęs Vytauto Šustausko vaizdo įrašas

Kadaise populiarios MTV kanalo laidos „Jackass“ žvaigždę Johnny Knoxville’ą instagrame sekantys lietuviai šiek tiek sutriko jo paskyroje išvydę puikiai visiems pažįstamo tautiečio veidą – nosimi, o po to ir lūpomis mikrofoną baksnojantį Vytautą Šustauską.
Johnny Knoxville'as, Vytautas Šustauskas
Johnny Knoxville'as, Vytautas Šustauskas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Senas ir sensacija pačioje Lietuvoje tapęs vaizdo įrašas, darytas dar tada, kai Vytautas Šustauskas buvo seimo narys, daugiau nei 3 mln. sekėjų turinčio Johnny Knoxville’o paskyroje peržiūrėtas 425 tūkst. kartų.

„Puošeiva, bet kartais Larry sunkiai įveikiami potraukiai pasiglemžia ir jį“, – šalia vaizdo įrašo rašė komikas, taip ir neatskleidęs, kas tas minimas Larry.

Tarptautinė Johnny Knoxville’o auditorija netrukus ėmė spėlioti, kas tas vaizdo įrašo herojus. Vieni manė, kad jis – rusų deputatas, tačiau visas abejones išsklaidė patys „Jackass“ žvaigždę sekantys lietuviai. Jie paaiškino, kad puošniai apsirėdęs vyras – skandalingai pagarsėjęs Vytautas Šustauskas, politinis ir visuomenės veikėjas.

Johnny Knoxville'o, vieno iš „Jackass“ nutrūktgalvių, paskyroje panašių per internetą nuvilnijusių vaizdo įrašų ir sensacijomis tapusių nuotraukų iš įvairių pasaulio šalių – daugybė.

Vienas internautas komentaruose net pasiteiravo, kaip ir kur žinomam komikui pavyksta aptikti tokius „interneto deimančiukus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius