Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jaunikio poelgis per vestuves sukėlė pasipiktinimą: žado netekę svečiai to nesitikėjo

Pernelyg entuziastingas jaunikis sulaukė kritikos po to, kai šampanu apipylė savo išrinktąją. Nemažai internautų mano, kad toks „dušas“ sugadino nuostabias vestuves.
Cole'as Hennessy ir Kristal Kim
Cole'as Hennessy ir Kristal Kim / „Instagram“ nuotr., stopkadrai

Cole'as Hennessy ir Kristal Kim iš Hjustono (Teksaso valstija) tuokėsi Italijoje, prabangioje „Relais Villa Regina Teodolinda“ viloje, rašo „Daily Mail“. Teigiama, kad šios vietos nuoma kainuoja 172–227 tūkst. JAV dolerių.

Prie Komo ežero surengtoje meilės šventėje būta ir netikėtumo – jaunikis šampanu apipylė nuotaką.

Matydami, kaip laistoma merginos vestuvinė suknelė sušlampa, o ji pati bando išsisukti nuo putojančio gėrimo srovės, svečiai reagavo audringai.

Visa tai buvo įamžinta vaizdo įraše, kuris netruko išplisti internete: iš pradžių pasirodė „TikTok“ platformoje, o vėliau – ir kituose socialiniuose tinkluose.

Vaizdo įraše matyti, kaip muzikantas ir automobilių entuziastas Cole'as Hennessy vestuvių ceremonijos metu atkemša putojančio gėrimo butelį, pradeda jį purtyti iš visų jėgų, o tada nukreipia srovę į nuotakos veidą.

Tuo metu mergina, filmavusi santuokos ceremoniją vaizdo kamera, sušunka: „Saugokite tortą!“. Svečiai savo ruožtu taip pat šaukia: „Ne, ne tik ant jos.“

Ne visi internautai suprato vaikino pokštą. Komentaruose po vaizdo įrašu jie kaltino jaunikį nepagarba savo naujai iškeptai žmonai.

Šį vaizdą išvydę žmonės svarstė, kad toks jaunikio poelgis labai prieštarauja aukšto lygio atmosferai, kuri vyravo ceremonijoje iki pat akimirkos su šampanu.

Tačiau nepaisant to, kad internautai ir vestuvių svečiai buvo šokiruoti, šampanu maudoma nuotaka visą laiką plačiai šypsojosi.

Kiek vėliau C.Hennessy pasišaipė iš neigiamos internautų reakcijos savo instagramo istorijose: „Pirmoji medaus mėnesio diena – internete mane pasmerkė už tai, kad linksminuosi su žmona.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus