Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jennifer Aniston reakcija į buvusio mylimojo Brado Pitto kalbą – ne tokia, kokios tikėjosi daugelis

77-oji kasmetinė „Auksinių gaublių“ ceremonija įsimins ne tik dėl pelnytų apdovanojimų, jaudinančių kalbų, bet ir drąsių stiliaus sprendimų. Na, o dar labiau nepamirštamu šį žvaigždžių vakarą, pasak jo žiūrovų, pavertė kiek netikėta aktorės Jennifer Aniston reakcija į prestižinį apdovanojimą atsiėmusio Brado Pitto kalbą.

Filmo „Vieną kartą Holivude“ žvaigždė po 24 metų pertraukos ant „Auksinių gaublių“ apdovanojimų scenos statulėlės atsiimti lipo jį paskelbus geriausiu antraplaniu aktoriumi. 1996-aisiais tokį pat apdovanojimą B.Pittas gavo už vaidmenį mokslinės fantastikos juostoje „Dvylika beždžionių“ („12 Monkeys“).

Nuo scenos žvelgdamas į susirinkusiųjų minią, B.Pittas pasakė daugelį sujaudinusią kalbą. Jos metu 56-erių aktoriui palaikymą reiškė ir ovacijas dovanojo kolegos ir svečiai, o vieno asmens reakcija į B.Pitto žodžius dėmesį patraukė labiau nei pati laureato kalba.

B.Pittas padėkojo kitiems kartu su juo geriausio antraplanio aktoriaus kategorijoje nominuotiems vyrams, taip pat režisieriui Quentinui Tarantino bei kolegai Leonardo DiCaprio.

Vida Press nuotr./Bradas Pittas
Vida Press nuotr./Bradas Pittas

„Pradėsiu padėkodamas pačiam svarbiausiam, ponui Quentinui. Žmogui, mitui, legendai – už šią patirtį, už filmą, kurio niekada nepamiršiu. Ačiū, mano broli, esu labai dėkingas.

Taip pat dėkoju savo nusikaltimo partneriui LDC. Prieš „Hju Glaso legendą“ („The Revenant“) stebėdavau, kaip kiekvienais metais jo kolegos atsiima apdovanojimus, atsistoja ir nuoširdžiai jam dėkoja… Žinau kodėl – jis žvaigždė, jis džentelmenas. Jei ne tu, čia nestovėčiau. Bet aš būčiau pasidalijęs plaustu“, – L.DiCaprio vaidmenį filme „Titanikas“ prisiminė B.Pittas. Jam tęsiant kalbą, į aktorių susmigo visų susirinkusių akys, taip pat ir J.Aniston.

VIDEO: Jennifer Aniston reakcija į buvusio mylimojo Brado Pitto kalbą ištirpdė internautų širdis

Pastaroji ne tik kartu su aktoriumi kadaise vaidino seriale „Draugai“ („Friends“), bet ir buvo užmezgusi romantiškus santykius. Nors juodu išsiskyrė daugiau nei prieš dešimtmetį, šios poros gerbėjai vis dar turi vilčių, kad B.Pittas ir J.Aniston vėl atnaujins santykius.

Jas dar labiau sustiprino tai, kaip J.Aniston žiūrėjo į savo buvusį mylimąjį ir kaip reagavo į jo pokštus. Kaip rašo internautai tviteryje, įprastai į savo buvusį partnerį, pelniusį garbingą apdovanojimą, žmogus žiūrėtų su panieka ar pykčiu. Bet J.Aniston elgėsi visiškai priešingai. Nors aktorė nebuvo atsidūrusi vaizdo kamerų dėmesio centre, matoma, kaip sėdėdama kitiems už nugarų ji plojo, atsistojusi pagerbė B.Pittą ir įdėmiai jo klausėsi, net pasijuokė iš jo pabaigoje pasakyto pokšto.

„Norėjau čia atsivesti mamą, bet negalėjau. Nes apie bet kurią moterį, prie kurios stoviu, jie sako, kad su ja susitikinėju. Būtų nejauki situacija“, – rimtą atmosferą „Beverly Hilton“ viešbutyje praskaidrino B.Pittas.

Daugiau apie „Auksinių gaublių“ apdovanojimus skaitykite čia!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas