Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez iškelta 6,5 mln. JAV dolerių vertės byla

Amerikiečių atlikėja Jennifer Lopez (49 m.) gali prarasti nemenką sumą savo sunkiai uždirbtų pinigų. Dainininkė sulaukė kaltinimų iš vyro, kuris teigia, kad J.Lopez pasisavino televizijos projekto „World Of Dance“ (liet. „Šokio pasaulis“) idėją. Kaltinantysis tvirtina, kad tokio šou koncepciją jis jau buvo sumanęs prieš 10 metų, tačiau apie tai galėjo žinoti tik viena choreografė.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šią savaitę Alvinas Gray-Elas pateikė ieškinį prieš J.Lopez, „NBC“ televiziją ir žinomą šokių meistrę Debbie Allen. Pastaroji yra įtraukta į bylą vien dėl to, kad galėjo žinoti apie kaltinančiojo idėją.

A.Gray-Elas tvirtina sugalvojęs ir pateikęs lygiai tokią pačią mintį D.Allen dar 2009 metais. Vyras choreografei elektroniniu laišku išsamiai išdėstė savo pasiūlymą, tačiau teigia, kad niekada taip ir negavo atsakymo. Po metų supratęs, kad jo idėja gali būti vertinga, užregistravo ją Jungtinių Valstijų autorių teisių tarnyboje.

Amerikietis A.Gray-Elas teigė, kad 2017 metais išgirdęs apie tokio projekto rengimą, skubiai susisiekė su „NBC“, tačiau atsakymo nesulaukė.

View this post on Instagram

Who's ready to lock in some scores? ???? #WorldofDance

A post shared by World of Dance (@nbcworldofdance) on

Vyras yra įsitikinęs, kad Debbie Allen perdavė idėją J.Lopez, tačiau kaip tai galėjo įvykti nepaaiškina, todėl vargu, ar jam pavyks laimėti bylą. Visgi Alvinas Gray-Elas tikisi gauti 5 mln. JAV dolerių (4,45 mln. eurų) už tiesioginę žalą ir 1,5 mln. JAV dolerių (1,34 mln. eurų) piniginei žalai atlyginti.

Kol kas Jennifer Lopez atstovai susiklosčiusios situacijos nekomentuoja.

Televizijos projekte „World of Dance“ galima išvysti solinius ir grupių pasirodymus. Dalyviai bando pristatyti įvairius šokių stilius ir varžosi dėl pagrindinio prizo, kuris yra net 1 mln. JAV dolerių (889 tūkst. eurų). Pasirodymus vertina teisiamoji Jennifer Lopez, dainininkas Ne-Yo ir profesionalus šokėjas Derekas Houghas.

15min primena, kad neseniai Jennifer Lopez susižadėjo su Alexu Rodriguezu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas