Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jennifer Lopez pademonstravo ištreniruotą kūną: laikosi griežtų mitybos ir sporto taisyklių

Dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez (49) jau ir taip turi nepriekaištingas kūno linijas, tačiau prieš koncertinį turą, kuris vyks vasarą, nori atrodyti dar geriau. Savo „Instagram“ paskyroje moteris pasidalino keliais vaizdo įrašais ir nuotraukomis, kuriose demonstruoja ištreniruotą kūną.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Vaizdo įrašuose J.Lopez atrodo žymiai jaunesnė nei iš tikrųjų yra, o tai ypač matosi, kai ji rodo ištvermę treniruotės metu. Dainininkė sporto salėje apsilanko tris arba keturis kartus per savaitę. Ji tikina, kad nesunkiai suderina sportą ir repeticijas.

„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez
„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez

Tiesa, prieš šią treniruotę J.Lopez nepamiršo apsirengti stilingai – vienoje nuotraukoje matyti, kad ji vilki baltą sportinę liemenėlę, kuri išryškina raumeningas moters rankas. Taip pat dainininkė pasirinko baltos ir pilkos spalvos Nike sportbačius, o plaukus susisuko į tvirtą kuodelį, kad šie nesimaišytų.

Tokių dainų kaip „On The Floor“ ir „Ain't Your Mama“ atlikėja sporto salėje parodė ištvermę atlikdama tam tikrus pratimus. Jau anksčiau Jennifer Lopez yra užsiminusi apie griežtas mitybos taisykles, kurių laikėsi, kad galėtų turėti nepriekaištingą fizinį sudėjimą. Jos minėtose taisyklėse teigiama, kad reikia išgerti kiek įmanoma daugiau vandens, taip pat atsisakyti kofeino ir alkoholio.

Dainininkė yra sakiusi, kad pusryčiams sumaišo proteiną su salotomis. Vakarienei moteris pasiruošia vištieną ir kiaulieną, be abejo, viską valgo tik su salotomis ir vandeniu.

Tą patį rytą aktorė keliavo į repeticijas apsivilkusi rožinės spalvos džemperį.

„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez
„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez

„Ką tik atėjau į repeticijas. Vis dar liko dvi savaitės iki koncertų pradžios. Labai nekantrauju. Taip pat nervinuosi, – kalbėjo dainininkė. – Bijau, kad mes viską padarysim. Nesijaudinkite!“

Jennifer Lopez koncertinis turas prasidės birželio 7 d. Inglewood, Kalifornijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas