Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jessica Simpson parodė daugiau nei metus trukusių pokyčių rezultatus: pagyrų sulaukė ir iš įžymybių

Kai šiuo laikotarpiu dauguma mėgaujasi šventiniais patiekalais ir desertais, Jessica Simpson (40 m.) pasidalijo nuotrauka, privertusia gailėtis šio sprendimo. Dainininkė Kalėdų dieną parodė, kaip atrodo netekusi 45 kg.
Jessica Simpson su vyru Ericu Johnsonu
Jessica Simpson su vyru Ericu Johnsonu / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Jessica Simpson

Vasarą 40-metį atšventusi J.Simpson šventinėje fotografijoje įsiamžino vilkėdama kalėdinį kombinezoną. Taip pat matosi žemiau kelių numautos raudonos kelnės.

„Maniau, kad Ericas fotografuoja aukščiau juosmens“, – po nuotrauka, kurioje visų dėmesys krypo ne į kelnes, o į šventinio drabužio išryškintą figūrą, rašė moteris.

Komentarų, giriančių J.Simpson įspūdingus pokyčius, negailėjo ne tik dainininkės gerbėjai, bet ir žinomi žmonės, tokie kaip Jessica Alba, January Jones, Ruby Rose.

Besikeičiančios figūros nuotraukomis J.Simpson dalijosi visus metus. Asmeninis dainininkės treneris Harley Pasternakas „E! News“ anksčiau yra sakęs, kad už sutvirtėjusias kojas ir išryškėjusį liemenį reikėtų dėkoti moters kasdien įveikiamiems 14 tūkst. žingsnių ir viso kūno raumenis treniruojančioms sporto programoms.

„Pradėjome labai lengvai ir pamažu didinome“, – apie žingsnių skaičių ir pratimų sudėtingumą pasakojo treneris. Anot jo, iš pradžių dainininkė, atlikdama nesudėtingus pratimus, kasdien treniruodavo vis kitus kūno raumenis. Kai šie tapo per lengvi, juos sunkindavo arba didindavo svorį.

Pradėjusi fizinius pokyčius, J.Simpson sakė pasijutusi taip, kaip prieš susilaukdama vaikų.

„Ji viską kontroliuoja ir turi puikų požiūrį – nesigraužia, jei kasdien nesilaiko tobulos mitybos“, – tęsė H.Pasternakas.

Dar spalį J.Simpson savo verslo instagramo paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje demonstruoja išryškėjusius pilvo raumenis.

Tris vaikus auginanti moteris atskleidė, kad nuo tada, kai gimė jos jauniausia dukra (2019 m. kovo mėnesio), ji atsikratė daugiau nei 45 kg.

15min primena, kad su buvusiu amerikietiškojo futbolo žaidėju Ericu Johnsonu ji taip pat augina sūnus Maxwellą ir Ace’ą.

„People“ žurnalui J.Simpson sakė, kad išlikti sportiškai jai padėjo ir vietoje nenustygstantys vaikai, ir aktyvų laisvalaikį mėgstantis sutuoktinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas