Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jimas Carrey teisme bando įrodyti, kad ne jis užkrėtė savo draugę lytiškai plintančiomis ligomis

Šiuo metu komikas Jimas Carrey (55 m.) bylinėjasi teisme su savo buvusios merginos Cathrionos White, kuri prieš dvejus metus savo noru pasitraukė iš gyvenimo, artimaisiais. Šie kaltina aktorių privedus Cathrioną prie savižudybės ir užkrėtus ją lytiškai plintančiomis ligomis, tačiau Jimas Carrey teismui pateikė naujų savo nekaltumą bandančių pagrįsti įrodymų.
Jimas Carrey ir Cathriona White
Jimas Carrey ir Cathriona White / Vida Press nuotr.

„People“ žiniomis, Jimas Carrey tvirtina, kad Cathriona White lytiškai plintančiomis ligomis sirgo dar prieš romaną su juo, tačiau bandė tai nuslėpti ir galimai pasipelnyti.

Aktorių teisme ginanti advokatų komanda bando įrodyti, kad Cathriona White suklastojo savo tyrimų rezultatus turėdama tikslą suklaidinti Jimą Carrey ir padaryti taip, tarsi atrodytų, jog būtent jis užkrėtė ją lytiškai plintančiomis ligomis. Šitaip Cathriona White esą siekė šantažuoti aktorių, grasindama „viešai pažeminti“.

Tvirtinama, esą Cathriona White pasinaudojo tyrimu, kurį 2013 metais pasidarė jos draugė, ir medicininiuose išrašuose pakeitė jos vardą į savo. Ji taip pat esą pakeitė ir datą, kada tyrimas darytas – į 2011 metus, dar prieš pažintį su Jimu Carrey.

15min primena, kad Cathriona White, vizažistė iš Airijos, iš gyvenimo pasitraukė 2015 metų rugsėjį – 30-metė išgėrė mirtiną dozę receptinių vaistų. Jos motina ir sutuoktinis Markas Burtonas (jis ir Cathriona nebebuvo kartu, kai ši užmezgė romaną su garsiu aktoriumi, tačiau jų santuoka oficialiai nebuvo nutraukta) vėliau pareiškė, kad tai Jimas Carrey nelegaliai parūpino Cathrionai tų vaistų, net ir žinodamas jos to meto nestabilią psichinę būklę ir polinkį į savižudybę. Dėl to Cathrionos motina ir jos vyras kaltina Jimą Carrey privedus ją prie savižudybės – aktoriaus teismas dėl netyčinės žmogžudystės įvyks 2018 metų pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas