Sportas gyvai

Johnas Legendas ir Chrissy Teigen „Kanų liūtuose“: tvirtų principų pora įvardijo verslo sėkmės pagrindą

Šiemet prestižiniame kūrybiškumo festivalyje „Kanų liūtai“ „Vox Media“ svečiai buvo Johnas Legendas ir Chrissy Teigen. Pasirodymo metu abu pabrėžė, kaip kūrybiška prigimtis, tikros asmenybės ir prisirišimas prie pagrindinių vertybių grindžia visas jų veiklas. Jie diskutavo apie būtinybę versle išlikti ištikimam sau – principą, kuris yra jų verslo sėkmės pagrindas.
Johnas Legendas ir Chrissy Teigen „Kanų liūtuose“
Johnas Legendas ir Chrissy Teigen „Kanų liūtuose“ / Vida Press nuotr.

Johnas Legendas ir Chrissy Teigen, žinomi dėl savo pasiekimų muzikos ir televizijos šou srityse, taip pat daro didelę įtaką verslo pasaulyje.

Nors Johnas Legendas patikino, kad 90 procentų savo laiko skiria muzikai, jis yra aktyvus ir verslo pasaulyje. Johnas yra įkūręs vyno prekės ženklą LVE (Legend Vineyard Exclusive), kuris greitai išpopuliarėjo dėl savo kokybės ir prabangos. Jis taip pat yra aktyvus socialinio teisingumo srityje per iniciatyvą FREEAMERICA ir investicijas į atsinaujinančios energijos ir finansinio raštingumo projektus.

Vida Press nuotr./Johnas Legendas ir Chrissy Teigen „Kanų liūtuose“
Vida Press nuotr./Johnas Legendas ir Chrissy Teigen „Kanų liūtuose“

Instagramo žvaigždė Chrissy Teigen savo aistrą kulinarijai, dėka nuoseklios komunikacijos ir nuoširdumo, socialinėje erdvėje pavertė klestinčiu verslu su kulinarinėmis knygomis ir virtuvės reikmenų linija „Cravings by Chrissy Teigen“. Ji taip pat sukūrė populiarią svetainę, kur siūlo receptus ir gyvenimo būdo patarimus bei investavo į sveikatos ir maisto verslus, kurie atitinka jos prekės ženklo vertybes.

Naujausias poros projektas yra augintinių premium maisto prekių ženklas „Kismet“. Tai jų pirmasis bendras verslas, kuriame susiliejo Chrissy Teigen aistra maistui ir šeimos meilė augintiniams.

Vida Press nuotr./Johnas Legendas ir Chrissy Teigen „Kanų liūtuose“
Vida Press nuotr./Johnas Legendas ir Chrissy Teigen „Kanų liūtuose“

Kalbėdami „Kanų liūtų“ festivalyje pašnekovai pabrėžė, kad jiems svarbu likti ištikimiems savo principams tiek asmeniniam gyvenime, tiek versle.

Žinomi dėl savo atvirų politinių pažiūrų, ypač dėl jų anti Trumpo pozicijos, Legendas ir Teigen niekada nesibaimino dėl savo aktyvumo pasekmių. Jie atvirai priima tiek privalumus, tiek neigiamas reakcijas, kurios kyla dėl jų politinių nuostatų, ir taip parodo, kad jų įsipareigojimas vertybėms viršija pačių verslo ir viešų asmenų interesus.

Nors šiemet žadėjo nebepradėti naujų projektų, pora toliau ieško naujų galimybių ir plečia savo verslo iniciatyvas, nuolat atsižvelgdami į rinkos tendencijas ir vartotojų poreikius.

Johnas Legendas ir Chrissy Teigen parodo, kaip kūrybiškumas, bendradarbiavimas ir įsipareigojimas asmeninėms aistroms gali paskatinti verslo sėkmę. Jie ir toliau diversifikuoja savo portfelius, išlikdami įtakingomis figūromis ne tik pramogų, bet ir verslo pasaulyje, įkvėpdami kitus savo asmenybėmis ir dinamiškais projektais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius