Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Johnny Deppo mylimoji Vanessa Paradis ištekėjo už režisieriaus Samuelio Benchetrito

Buvusi Holivudo žvaigždės Johnny Deppo (55 m.) mylimoji, Prancūzijos aktorė, modelis ir dainininkė Vanessa Paradis (45 m.) šeštadienį ištekėjo už žinomo prancūzų režisieriaus, rašytojo Samuelio Benchetrito (45 m.). Vanessos Paradis sutuoktinis – prieš 15-ka metų Vilniuje mirtinai sumuštos aktorės Marios Trintignant buvęs vyras.
Vanessa Paradis ir Samuelis Benchetritas
Vanessa Paradis ir Samuelis Benchetritas / „Scanpix“ nuotr.

Anot prancūzų dienraščio „Le Parisien“, pora susituokė mažo miestelio rotušėje. Vestuvės vyko šiaurės Prancūzijoje, valanda kelio nuo Paryžiaus. Pasak dienraščio, miestelyje, kuriame yra 900 gyventojų, vestuvių dieną sugužėjo daugiau nei du tūkstančiai svečių.

Skelbiama, kad vestuvių dieną prancūzų aktorė Vanessa Paradis vilkėjo tradicinę baltą suknelę ir nuometą. Jaunikis puošėsi mėlynu kostiumu.

Pora susipažino filmo „Chien“ aikštelėje 2016-ųjų metų pabaigoje. Anot šaltinių, žinomas prancūzų rašytojas, scenaristas Samuelis Benchetritas Vanessos rankos paprašė šių metų kovo pradžioje, tačiau pora šių kalbų nepatvirtino.

Vanessai Paradis tai yra pirmoji santuoka. Ją labiausiai išgarsinę santykiai su Holivudo žvaigžde Johnny Deppu tęsėsi 14-ka metų, tačiau nebuvo sutvirtinti santuokos saitais.

Šių santykių metu pora susilaukė dviejų vaikų – dukters Lily-Rose Depp (19 m.) ir sūnaus Jacko Deppo. Anot šaltinių, šeštadienį vykusiose vestuvėse dukra dalyvavo, tačiau sūnaus tarp svečių nebuvo matyti – šią savaitę pranešta, kad 16-metis sunkiai serga.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas ir Vanessa Paradis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas ir Vanessa Paradis

S.Benchetritas – Vilniuje mirtinai sumuštos aktorės M.Trintignant buvęs vyras

Samuelis Benchetritas buvo vedęs aktorę Marie Trintignant, kurią Vilniuje 2003-aisiais metais vasarą mirtinai sumušė tuometinis draugas, prancūzų rokeris Bertrandas Cantat. Jis buvo nuteistas kalėti aštuonerius metus. Už grotų jis praleido beveik ketverius metus ir 2007-aisiais buvo paleistas lygtinai.

Naktį iš 2003 metų liepos 26-osios į 27-ąją pora smarkiai susikivirčijo. Kaip vėliau paaiškėjo, B.Cantat ištiko pavydo priepuolis dėl savo draugės mobiliojo ryšio telefone aptiktos jos buvusio vyro žinutės.

M.Trintignant patyrė 7 smūgius į galvą bei 12 sužalojimų į kitas kūno vietas. Aktorė dėl sužeidimų paniro į komą, o rugpjūčio 1 dieną, jau nuskraidinta į Paryžių, mirė nuo smegenų edemos. Visas penkias dienas iki mirties M.Trintignant taip ir nebuvo atgavusi sąmonės. Aktorė mirė eidama 41-uosius metus.

„Scanpix“/SIPA nuotr./Marie Trintignant
„Scanpix“/SIPA nuotr./Marie Trintignant

Samuelio ir Marie santuoka oficialiai truko beveik šešerius metus: nuo 1998-ųjų iki pat aktorės mirties. Iki tragedijos sutuoktiniai jau kurį laiką nebuvo kartu, nors ir nebuvo oficialiai išsiskyrę. Santuokos metu, 1998-aisiais, pora susilaukė sūnaus Juleso.

Nuo 2005-ųjų iki 2012-ųjų S.Benchetritas draugavo su prancūzų aktore Anna Mouglalis. 2007-aisiais pora susilaukė dukters Saul.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas