Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Josephas Gordonas-Levittas kreipėsi į lietuvius: prašo prisidėti prie projekto

Socialiniuose tinkluose garsias užsienio asmenybes sekame daugelis. Dažniausiai paskyrose jie dalijasi nuotraukomis iš filmavimų užkulisių, atostogų, o štai vienas žinomas aktorius kreipėsi į Lietuvos žmones.
Josephas Gordonas-Levittas
Josephas Gordonas-Levittas / Vida Press nuotr.

Josephas Gordonas-Levittas, filmų „500 meilės dienų“, „Laiko kilpa“, serialo „Trečias luitas už Saulės“ žvaigždė, feisbuke kreipėsi į sekėjus iš Lietuvos su prašymu pasidalyti nuotraukomis.

„Sveiki, draugai Lietuvoje! Naujam projektui ieškau šaunių Lietuvos nuotraukų“, – rašė jis. Prie įrašo pridėta ir nuoroda, kuri nuveda į minėtam aktoriaus projektui skirtą puslapį.

O jame – ne tik gražiausios Lietuvos, bet ir kitų pasaulio šalių fotografijos. Iš viso daugiau nei 25 tūkst. nuotraukų!

„Pasidalykite nuotrauka vietos, kur gyvenate. Tai gali būti bet kas – gamtos, miesto vaizdai, gyvūnai, augalai, pastatai – priimamos bet kokios fotografijos. Jei turite daugiau nei vieną, pasidalykite visomis!“ – pridedama interneto svetainėje.

Beje, šis internetinis puslapis – aktoriaus Josepho Gordono-Levitto projektas. „Hit Record“ – atvira virtuali bendruomenė kūryba užsiimantiems asmenims. Ten patalpinta medžiaga naudojama trumpametražiams filmams, knygoms ir kitiems turinio vienetams. Taigi, ir jūs galite prie vieno tokių prisidėti, jei tik pasidalysite gražiausia Lietuvos nuotrauka.

Nuoroda į internetinį puslapį ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas