Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis ir Selena Gomez kreipėsi į santykių psichologą

Lapkričio pabaigoje vėl bendrauti pradėję Justinas Bieberis (23) ir Selena Gomez (25) kreipėsi į santykių psichologą. Kaip skelbia portalas TMZ, naujai porai profesionalios pagalbos prireikė dėl visai neseniai įvykusio konflikto. Pasak artimų šaltinių, pasaulinio lygio atlikėjai susipyko dėl buvusios J.Bieberio mylimosios, modelio Hailey Baldwin.
Justinas Bieberis ir Selena Gomez
Justinas Bieberis ir Selena Gomez / Vida Press nuotr.

Panašu, kad Justinas Bieberis savo buvusios norėjo atsiprašyti už „negražias skyrybas“, tad asmeniškai parašė 21-erių metų modeliui.

„Justinas susisiekė su Hailey, tačiau jie nekalbėjo telefonu, nesusitiko, tik trumpai susirašinėjo“, – besiremdamas šaltiniu skelbia portalas.

Visgi toks poelgis dabartinei jo širdies draugei S.Gomez nepatiko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seksualiausia pasaulio moterimi išrinkta buvusi Justino Bieberio draugė Hailey Baldwin

Šiuo metu pora lankosi pas katalikiškomis nuostatomis besivadovaujantį santykių psichologą.

„Scanpix“ nuotr./JAV modelis Hailey Baldwin
„Scanpix“ nuotr./JAV modelis Hailey Baldwin

Skelbiama, kad susidariusi situacija kelia nerimą Selenos Gomez artimiesiems ir draugams. Šią vasarą dainininkei buvo atlikta inkstų transplantacija, po kurios prireikė laiko atsigauti. Būtent todėl artimieji nerimauja, kad „stresas dėl santykių“ gali pabloginti jos sveikatą.

Vienas šaltinis portalui „US Weekly“ teigė: „Ją supantys žmonės nerimauja dėl santykių su Justinu ir dėl to, kiek būdama kartu su juo Selena patiria streso.“

Dar lapkričio pradžioje pasklido žinia ir apie Selenos skyrybas su dainininku The Weeknd. Jiedu kartu buvo apie 10 mėnesių, tačiau šaltinių tvirtinimu, pora išsiskyrė tikrai ne dėl to, kad Selena atnaujino santykius su buvusiuoju – tai nutiko jau po skyrybų.

Tačiau Justinas Bieberis neabejotinai pasinaudojo proga, kad Selena ir vėl laisva – pastaruoju metu jiedu atrodo neišskiriami.

Ir nors iš pradžių buvo kalbama, kad jiedu bendrauja tik kaip draugai, dabar jau nebekyla abejonių apie atgimusius jausmus.

Prieš kelias savaites Los Andžele įamžinta pora elgėsi tarsi įprasta įsimylėjėlių porelė. Tą vakarą Justinas žaidė ledo ritulį, o Selena sirgo už jį. Po žaidimo Justinas priėjo prie draugės, o ši su šypsena veide jį apkabino ir pabučiavo į lūpas – ši miela akimirka buvo užfiksuota paparacų ir akimirksniu pasklido po internetą.

15min primena, kad Justinas Bieberis ir Selena Gomez pora buvo nuo 2010 metų, iki kol išsiskyrė 2013-ųjų sausį. Tačiau ir po to jiedu vis sugrįždavo vienas pas kitą – trumpai jų santykiai buvo atsinaujinę jau ne vieną kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas