Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis ketvirtą kartą atideda vestuvių ceremoniją: turi svarią priežastį

Justinas Bieberis (25) ir modelis Hailey Baldwin (22) pranešė, kad ketvirtą kartą atideda vestuvių ceremoniją. Rugsėjo mėnesį santuoką Niujorke įteisinę jaunavedžiai nusprendė, kad šventę draugams ir artimiesiems surengs vėliau.
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin / Vida Press nuotr.

Jaunavedžiai teigia, kad šiuo metu jie laukia, kada Justinas pasijus geriau ir bus pasiruošęs atšvęsti vestuves. Panašu, kad Justinas šiuo metu kovoja su depresija, panikos priepuoliais ir tikisi, kad netrukus pasveiks. Savo instagrame jis paviešino nuotrauką, kurioje teigė: „Jaučiuosi labai keistai, nuo visko atitolau.“ Dainininkas taip pat kreipėsi į savo gerbėjus prašydamas už jį melstis, nes, pasak J.Bieberio, Dievas yra gailestingas, o maldos labai padeda.

Justinas teigia, kad su jo liga mylimoji Hailey Baldwin niekaip nesusijusi ir jis yra labai laimingas, kad ją vedė. Garsi manekenė atlikėją labai palaiko ir kartu su dainininku planuoja santuoką įamžinti bažnyčioje. Tiesa, jie vis dar nėra nusprendę, kokio dydžio vestuves planuoja atšvęsti, tačiau teigia, kad norėtų ne per daug pompastiškos ceremonijos.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, pora šiuo metu poilsiauja Kalifornijoje, o paparacų nuotraukose matyti, kaip Hailey guodžia atlikėją, laiko jį glėby. Dėl ligos nuo aplinkinių ir darbų pabėgusį atlikėją atvyko palaikyti ir mama Pattie Mallette.

15min primena, kad Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin pažįstami yra jau seniai – jie abu iš to paties draugų rato ir dažnai laiką leisdavo kartu. O 2015–2016 metų sandūroje jų draugystė peraugo į kai ką daugiau. Tačiau tada jų romantiški santykiai ilgai netruko ir po kelių mėnesių jie nusprendė verčiau būti tik draugais.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Vis tik šių metų birželį jiedu atnaujino savo santykius, ir vos po mėnesio Justinas Bieberis savo mylimajai pasipiršo per atostogas Bahamose. Dainininkas savo išrinktajai įteikė sužadėtuvių žiedą su didžiuliu ovalo formos deimantu, kuris, specialistų vertinimu, turėjo kainuoti apie 250 tūkst. JAV dolerių (216 tūkst. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas