Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Justinas Timberlake’as atsiprašė žmonos dėl nederamo elgesio su kolege: „Turėjau elgtis atsakingiau“

Po to, kai dainininkas Justinas Timberlake’as buvo fotografų įamžintas laikantis kolegės Alishos Wainwright ranką, meiliai su ja bendraujantis, pasklido kalbos apie ne tik savo žmonai Jessicai Biel neištikimą vyrą, bet garsių žmonių santuoką ištikusią krizę. Į nepatogią padėtį savo mylimus žmones pastatęs J.Timberlake'as atsiprašė jų už nederamą elgesį.
Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel
Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

38-erių J.Timberlake’as socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino įrašą: „Kaip įmanoma stengiuosi vengti apkalbų, bet dėl savo šeimos, manau, privalau atkreipti dėmesį į gandus, kurie skaudina mano mylimus žmones“.

„Prieš kelias savaites nederamai pasielgiau, bet leiskite man paaiškinti – nieko tarp manęs ir mano kolegės neįvyko. Tą vakarą per daug išgėriau ir gailiuosi dėl savo veiksmų. Turėjau elgtis atsakingiau.

Ne tokį pavyzdį noriu rodyti savo sūnui. Atsiprašau ir savo nuostabios žmonos bei šeimos, kuriuos pastačiau į tokią nemalonią situaciją. Siekiu būti geriausiu vyru ir tėvu, kokiu tik galiu“, – tęsė J.Timberlake’as.

15min primena, kad prieš porą savaičių J.Timberlake'as buvo nufotografuotas, kaip atrodo, romantiškai leidžiantis laiką su kolege A.Wainwright viename Naujojo Orleano barų – kartu kino filme „Palmer“ besifilmuojantys aktoriai lietė vienas kito rankas ir kojas, laikėsi už rankų.

Vida Press nuotr./Alisha Wainwright
Vida Press nuotr./Alisha Wainwright

Nuotraukos tapo priežastimi apkalbų, kad J.Timberlake'o ir J.Biel, auginančių ketverių sūnų Silasą, santuoką ištiko krizė. Jas dar labiau pakurstė tai, jog fotografijose dainininkas nemūvi vestuvinio žiedo.

Su J.Timberlake'u ir A.Wainwright bare laiką leido ir kiti juostos kūrybinės komandos nariai. Jų teigimu, tarp garsių žmonių „nieko nevyko“, o susikibimas už rankų – atsitiktinis.

J.Timberlake’as ir J.Biel susituokė 2012-aisiais romantiškoje ceremonijoje Italijoje po penkerių metų draugystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas